Krever innvandrertak i Drammen

Kommunal-rapport.no: Fremskrittspartiet krever en øvre grense for hvor mange innvandrere det skal være i Drammen

Dette er jo ikke et nytt forslag fra FRP, men jeg undres allikevel litt. La oss se på et av argumentene som FRP viser til: Tallene viser også at i løpet av 17 år kan én av tre innbyggere i Drammen være av ikke-vestlig bakgrunn.

Ok da spør jeg spørsmålet, hvor mange generasjoner og år må man bo i Norge for å være Norsk?? Jeg har en venn med pakistansk bakgrunn. Han har aldri bodd i Pakistan, men levd i Norge siden han var to måneder gammel. Etter FRP sin definisjon og mange i samfunnet forøvrig er denne mannen en andre generasjons innvanderer. Noen oppererer med begrepet tredje generasjonsinnvandrer også, men hva er egetlig disse begrepene. Når er du innvandrer og når er du Norsk?? Hvis begge foreldrene dine er innvandrere og du har levd hele livet ditt i Norge så er du plutselig ikke akseptert nordmenn som alle andre. Er det rart at integreringen feiler når slike synspunkter er gjeldende i samfunnet.?? Eller er det ikke et ønske at de noen gang skal bli det??

Blandt disse 1/3 er det mange av disse menneskene, men hvordan skal de noen gang blir integrert hvis man ikke ønsker å anse dem som en av sine likemenn?? Det kan kreve det faktumet at vi må akseptere at fullverdige nordmenn faktisk ber til andre guder, har en annen hudfarge og spiser anderledes. Kan vi ikke det vil vi alltid ha en stor guppe innvandrere her i samfunnet selv om de er fjerde eller femte generasjon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits