Gratulerer SV

Kunnskapsminister Øystein Djupedal sender i neste veke ut ein heilt spesiell hjelpar: 60.000 fjerdeklassingar skal lære nettvett av Donald Duck.

Man har også planer om å dele ut et miljøhefte med Donald. Jeg vil herved gratulere SV for å ha brutt en av sine klare prinnsipper. Reklamefinanisering skal man ikke ha i skolen og på UIB her i Bergen har de vært på barikadene når det gjelder kommersielle aktørerer sin inntreden på den årlige studentåpningen i Grieghallen.
Nå er prinnsippet endret og man skal ikke se bort ifra at neste Lansmøte til SV blir sponset av Peppes Pizza.

8 kommentarer

Øyvind, Mechelen

01.02.2007 kl.14:52

Eg ser problemstillinga du prøver å ta opp, men her er det då slett ikkje snakk om reklamefinansiering? Det er prosjektet Saft som har kjøpt eit produkt frå Disney og ikkje Disney som har gjeve eit gratis produkt til Saft?

Trond

01.02.2007 kl.15:01

Ikke det?? Tror du ikke dette er god reklame for Disney?? Hva hadde du sagt hvis venstre laget en miljøkampanje sponset think??

Øyvind, Mechelen

01.02.2007 kl.15:30

Som sagt... eg ser problemstillinga du prøver å ta opp, og er einig med at det absolutt har reklameverdi for Disney. Eg er jamvel einig med at det er betenkeleg, då eg ikkje ser at det skulle vera naudsynt å bruka Donald til dette (men det verkar nok). Men samstundes trur eg du blandar korta, at noko har reklameverdi betyr ikkje at det er reklamefinansiert, og her ser det då ut til at det er Saft som har KJØPT eit produkt frå Disney, og at dei bruker dette for å promotera sitt eige bodskap. Forresten har ikkje SV kjøpt noko som helst, så det blir litt underleg å samanlikna det med om Think sponsa Venstre. Og på toppen av det heile hadde eksemplet ditt vore meir reelt om det var slik at Venstre faktisk kjøpte ein Think-bil for å driva miljøkampanje. Ikkje heilt same sak.

Trond

01.02.2007 kl.15:48

Uannsett er de jo med å promontere et av verdens mest sukserike selskaper innfor underholdning. Uannsett hvem som betaler for dette så har det jo en stor rklameeffekt.Nei det er ikke sv som har betalt fordet her, men dette er r noe Djubedal setter igang og sist gang jeg sjekket var ham minister for SV.

Øyvind, Mechelen

01.02.2007 kl.15:52

"Uannsett er de jo med å promontere et av verdens mest sukserike selskaper innfor underholdning"Jepp. Og det er betenkeleg nok det, men det er jo ikkje reklamefinansiering? Elles trur eg ikkje at Djupedal veit kva for slags ender han samarbeider med, men det skriv om på min eigen blogg ;)

Trond

01.02.2007 kl.16:05

Han vet ikke hva han sammerbeider med?? Hvis dete r tilfelle er jo fyren direkte ute å kjøre. Da burde han aldri innhat en eneste ministerpost så overhodet. I kabeltv abanomentet mitt i dag har jeg to Disney kanaler, noe jeg deler emd mange andre hjem,. Skla du komem her å si at fdenne kampanjen ikke ermed å promontere Disney og et privat produkkt??

Øyvind, Mechelen

01.02.2007 kl.16:18

"Skla du komem her å si at fdenne kampanjen ikke ermed å promontere Disney og et privat produkkt??"Nei. Det skal jeg ikke komme verken her eller der og si. I staden skal eg slå fast at SV stør diktatur og råkapitalisme. Fordi Djupedal er dum.

Trond

01.02.2007 kl.16:26

Ja det skal jeg. Er disney et offetntlig norsk selskap?? er det eid av den norske staten?? Ja blir begges pørsmålene og dermed sier saken seg selv. Gleder meg til å se partiet sin syn på¨dette??

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits