Månedens idiot og nazianmeldelser

Jeg ble ikke kåret til månedens idoiot av Arild Holta denne gangen og gjett hvor nervøs jeg var for det. Allikevel klerer ikke tullingen å la være med å å slenge litt dritt om partiet. Fortsett med det Holta så får vi enda flere stemmer.

I tillegg fikk jeg den beskjed om at bloggeren Eirk Løkke som går under navnet kapitalismus har blitt politianmeldt . Det hadde hjan fordi han hadde lagdt i igjen en kommentar om et Vigrid medlem her i bloggen.
Han Han sa i en kommentari sin  blogg at han lurte på hva slags raringer som kom innom her. Jeg stiller meg selv det spørsmålet mange ganger. Kapitalismus er ingen raring, men en dyktig kar som jeg endog er meget uenig med på en god del felt. 

Uannsett vil jeg bare påpekke en ting for Vigrid og andre at jeg kommer ikke til å slette hans kommentar eller andre kommentarer han skulle komme med i sakens anledning.
Selv om jeg forsvaret Vigrids medlemmet rett til å ikke miste jobben syntes jeg at menneskesynet og hele organisasjonen vigrid ikke er noe annet en et vulgært oppgulp av historiens søppeldynge.
Dere trenger behandling hver og en av dere.

Men nå er det på tide å nye sommersolen.
Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits