Hva nå Alvheim

Hva nå Alvheim

På en måte er det litt synd at Alvheim forlatter politikken, for fargerik kan man trygt si at han er. En av hans mest egenskaper på godt og vondt er hans evne til voldsomme føleslutbrudd. De kommer ofte og går mange ganger utover det partiet han en gang forlott nemlig kristelig folkeparti.
Høybråten ble kalt ufølsom av Alvheim under debatten om Mehmed for en stund tilbake. Det at Høybråten forholdt seg til den loven som stortinget hadde vedtatt og som han var forpliktet å følge så ikke ut til å gjøre noe som helst.
I den nye boken han nå har kommet med får flere sitt pass påskrevet. Bondevik er jo allerede et meget stort hateobjekt i FR.P leieren og også her får han gjennomgå. Han skal ha ødelagt tidligere sosialminister Ingjerd Schou og selvfølgelig er han rasende for at KRF uilke aksepterer FR.P. Dette er jo selvfølgelig vært Fr.p sin store sorg, for logikken er jo selvfølgelig at KRF og Venstre skal forandre sin politikk fullstendig og hylle Fr.p fordi de vant valget.
Jon Alvheim er nå pensjonist, men jeg har en misstanke om at han ikke kommer til å holde seg i ro av den grunn. Dette blir nok bare den første i en rekke bøker og det blir nok en god del flere som kommer til å få sitt pass påskrevet.
Lykke til videre Alvheim

8 kommentarer

Birger Rokne

02.10.2005 kl.10:33

Er da rart at han John er sint på KRF. Dei fraus han ut or partiet etter at han vart skilt fra kona. Kjell Magne Bondevik kasta han regelrett ut or partiet. Da er ikkje bare innad i FRP at Bondevik er dan store sleipe gjøken, men også generelt i samfunnet. Kvar gang han kjem flirandet inn på Ullevåll Stadion så er det 25000 mennesker som piper i 30 minutter. Han er upopulær pga. sin avvisning av Frp, og at han gøymer seg bak bedehussmilet sitt, men som i realiteten er en av verdens mest maktsyke politikere. Nei, no skal da jaggu meg værta godt og komma seg til Sverige. Kan siste mann som forlater landet - slukka lyset.

Trond

02.10.2005 kl.12:48

Pussigg de fleste jeg har snakket med som ikke liker han har helt andre grunner. Jo mer kristenkonservativ krf blir desto mer upopulært blir kRF.. Da er det joi innntresant FRP har en enda strammere linje her og hyller Hybråten. Lykke til i Sverige, det sosialdemokratiske paradis. Men du får da billigere bacon og sprit noe frp har som hovedmål å tilføre det norske folk.

Knut Stian Olsen

02.10.2005 kl.13:29

Jeg håper virkelig vi får inn noen med Alvheims engasjement for de eldre og syke på stortinget denne gangen også...Man kan si hva man vil om politikken som Alvheim står for, men hans engasjement for de gamle og syke det trenger vi også i fortsettelsen i norsk politikk

Trond

02.10.2005 kl.13:34

Ikke bare hva han står for, men hvordan han hr kjempet for det mener jeg det også er rielig å spørre seg om.Når det gjelder å få inn personer med han engasjament er jeg helt enig med deg. Da må det til politikkere som tenker stort og høyt og ikke på bacon og sprit.

Martin

15.10.2005 kl.01:07

Hei KnutVet ikke om du husker meg men jeg snakket en del med deg på torgallmenningen i valgbodene noen dager før valget.det var interresant det du hadde å si- ja faktisk så interresant at jeg bestemte meg å stemme Venstre for denne gang.Jaja, det hadde jo også litt å si at jeg leste programmet for Venstre da.kan jo ikke komme unna det.hehe. Så får vi se hva som skjer om 4 år igjen. Borgerlig stemmer jeg helt sikkert uansett.Ta en titt innom siden min da. og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Har ikke lagt ut annet enn noen dikt enda og noen bilder jeg har laget, men det kommer nok mer etterhvert.Ja og så vil jeg bare avslutte med å si at jeg har enorm respekt for John Alvheim som politiker og ser på det med vemod at han skal gi seg i politikken.

Trond

15.10.2005 kl.02:08

Jamen se det, dette var heller sjeldent. At noen husker meg i politikken, men gøy er det. Jeg har respekt for Alvheim jeg og jeg syntes bare han har gått over streken ganske kraftig en del ganger.

Martin

15.10.2005 kl.15:13

Hvilke saker tenker du på da?

Trond

15.10.2005 kl.15:54

Mest på grunn av opptreden mot personer i politikken og hvordan han han har en tendes til å få alt til å vikre rimlig enkelt.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits