Denne karen bør kvinner ta med hjem

Denne karen bør kvinner ta med hjem

Eller hva sier dere kvinner??
jeg pleier vaneligvis ikke å ta for meg reggisører i denne bloggen, men jeg syntes denne karen fortjener mer oppmerksomhet.
I et Usa som blir mer og mer konservativt er det nydelig å se at slike karer holder på gamle gode syndige dyder. Hans filmer handler om alt fra husmødre som blir massemordere, seksuelle perversiteter til 200 kilos tunge trasvetitter. Men er også er oppgjør med stivbente morlaske fordommer mot mennesker om ikke glir inn blandt den allemenne såkalte riktige smak. Smakløst vil enkelte si, men det er ikke få dyktige skuespilere som har spilt i filmene hans. Tracy Ulmann, Jonny Deep, Kathlen Turner osv.
Hvorfor trekker jeg fyren frem?? jo for han reflekterer nydelige liberale holdninger i et samfunn der flere og flere ønsker å være moralsen hersker eller slår folk ihjel med sine relgiøse bøker.
Enkelte kaller mannen vil kalle han kongen av dårlig smak. Det syntes jeg er høyst ufortjent. Han er mannen av virkelig god og omsorgsfull moral Og ikke trangsynhet og missforstått moral.
Jeg kommer til å anmelde filmene hans fremover i filmbloggen min så følg med.

Én kommentar

Iversen

02.03.2006 kl.10:33

John Waters er en av mine helter, jeg gleder meg til anmeldelser!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits