Etterlysning

Jeg er blakk og arbeidsledig i Bergen.
Etter flere søknader og ingen svar ser det heller svart ut. Det er hakket før før jeg må begynne å jobbe svart.
Men jeg er optimist og derfor spør jeg dere der ute: Noen som vet om en jobb til meg i Bergen. Kjenenr dere oen som trenger en hjelpende hånd??
Isåfall si fra.

4 kommentarer

lotten

02.03.2006 kl.20:42

Uff, jeg er også snart blakk! Gleden ved å være nyutdannet og jobbsøkende...Håper noen tilbyr deg jobb, Trond!

Mathias

02.03.2006 kl.22:50

Trond! Dersom du er desperat så anbefaler jeg deg å ringe til Norstat, spør etter Anne Lise Dahl på tlf. 55 54 10 54, de trenger alltid intervjuer for telefonintervjuing, bra nok. Særlig hvis man er ungkar og spelemann. Ikke særlig givende jobb, men bra betalt. Jeg jobbet der i nærmere 6 år, dvs. i det tidligere selskapet; Opinion, som ble oppkjøpt og skiftet navn til Norstat. Et annet alternativ er jo, sommerjobb på kirkegårdene. De pleier å lyse ut jobber for sommeren som varer fra april til september. Vanlig arbeidsoppgave er å klippe gresset eller stelle graver. Ikke så værst betalt, men du får mye frisk luft. Følg med, eller ring til Bergen Kirkelige Fellesråd.

Trond

03.03.2006 kl.02:20

Jge jobber allerede med telefonintervjuing, menb jeg trenegr med arbeid i tillegg. Men takk for råd. Kirkegårder høres ikke så verst ut. Kjenner du noen jeg kan kontakte??

Mathias

03.03.2006 kl.12:13

Trond! Jeg sjekket nettsiden www.kirken.no/bjorgvin som kirkene og kirkegårdenes nettsider i Bergen og omegn, jeg fant ingenting pr. nå. Her kan du orientere deg om ledige stillinger. Jeg jobbet en sesong med gressklipping på Møllendal. Fristen pleier å være 31. mars, så snart blir det nok utlyst skulle jeg tro, så du må bare følge med. Kan være jeg søker selv også da jeg er arbeidsledig også. Forresten hvilken utdannelse har du?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits