Begrepenes forunderlige verden

Samer er en og samme gruppe med felles føleser, meninger og interesser

Alenemødre er en og samme gruppe med felles interesser, føleser og meninger

Alle utenfor for Europa er en felles gruppe med samme føleser, meninger og interesser

Alle som kritiserer Bush er en felles gruppe med felles føleser meninger og interesser

Alle muslimer er en felles gruppe med felles føleser, meninger og interesser

+ veldig mye mer

Og hvilke parti sier dette?? Joda Frp. Partiet som mener de setter individet i sentrum.
Hvilke individ??

8 kommentarer

Mathias

02.06.2006 kl.18:54

Da jeg var i Iran var stor forskjell på folk, men de fleste ga faen i Islam.

Trond

02.06.2006 kl.19:11

Spørs om de mener det samme når Usa begynner bombingen

Martin

02.06.2006 kl.19:27

Sant nok, Trond..men hva mener du selv skal være riktig håndtering av Irans atomprosjekt?De mest skeptiske (og seriøse) kilder hevder at Iran kan ha utviklet atombombe om ca 4 år.

Trond

02.06.2006 kl.19:30

Hva med å strøtte de opposjonelle i landet til å gjøre opprør. Usa har en lang tradisjon med å gjøre akkurat det.

Martin

02.06.2006 kl.19:42

Til Trond: Spørs om det er mange nok opposisjonelle iranere da..?

Mathias

02.06.2006 kl.20:58

At Iran har tenkt å utvikle atomvåpen er bare humbug. Grunnen til at Iran ønsker å få atomkraft er for det første at de har hatt en enorm ønkonomisk vekst de siste 10-15 årene og at de skal ha nok kraft til å lyse opp sine parker som det er mange. Det USA frykter er ikke et millitært mektig Iran, men et økonomisk mektig Iran fordi Iran produserer en mengde egne varer og har en ikke ubetydelig bilindustri. Det er dette amerikanerne vil ha en stopper på. Derfor mener jeg dette med atomvåpen er bare vikarierende argumenter for å sikre amerikanske arbeidsplasser fordi vet om de ikke stopp Irans økonomiske utvikling nå, vil Iran bli en mektig konkurrent til amerikansk industri.

Conad

02.06.2006 kl.23:07

Mathias - du glemmer at det er flere enn USA som er bekymret for Irans utvikling av kjernekraft, og at også USA vil godta Iransk kjernekraft om IAEA får lov til å inspisere anleggene slik at utvikling av atomvåpen blir umulig. Jeg er ikke endel av USA's heiagjeng (ihvertfall ikke med dagens regime), men jeg tror du bommer noe på blinken nå. Det jeg er redd for i denne situasjonen er at USA skal på eget initiativ plutselig finne ut at diplomati ikke fungerer lenger - og begynne å bombe. Gjerne med kjernevåpen for å få en rask avslutning på millitæraksjonen. Slik jeg ser det er ikke dette ett usansynlig scenario - og det skremmer meg!Til Trond: Tror det er vanskelig å treffe spikeren bedre enn dette! >;)

Mathias

03.06.2006 kl.22:39

Ifølge Iran Times vil Iran forsette sitt atomprogram innenfor rammene av IAEA og tillate inspeksjoner, noe du kan lese på linken under, og flere artikler publisert i samme avis.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits