Israels overgrep fortsetter i stor styrke

Jeg og mange med meg hadde håp etter valget i Israel for en stund tilbake at det nå skulle bli en mulighet for fred, men nå viser det seg å være en gigantisk bløff.
Å redde en kidnappet Israelsk soldat innbærer for Israel at de må bombe kraftverkkene deres som nbå takk og pris Usa bygger opp igjen.

I tillegg fortsetter de bombingen, der i blandt mot statsministeren sitt kontor.
Israel statsminister Olmer viser seg som en skikkelig fører når han utaller at ingen vil bli spart når det gjelder å redde soldaten sitt liv. Skulle ha likt å vist hvordan Israel ekstremistene i norge kan ro seg unna med en unskyldning for at man trenger å bombe Gaza i fem dager sammenhengende.

Nå lurer jeg på med hvilke begrunnelse man kan møte Olmert på ststaminister nivå og ikka Hamas. De har bare vist seg å være to sider av samme sak. Kanskje ikke boikott er en slik dum idee allikevel??
Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits