Nei til ny verdikommisjon

KrF vil foreslå en ny verdikommisjon; et bredt utvalg som kan foreslå hvordan vi kan endre fokus fra levestandard til livskvalitet, skriver Dagfinn Høybråten

Sikert en fin tank, men jeg stiller meg meget skeptsik. Finnes det virkelig ikke noe som helst måte å diskutere verdier på en å nedsette enda en stalig kommisjon?? Vi har aviser, tv radio, magasiner pluss internett med bloggere og diskusjonsspalter i følg.
Vil virkelig en verdidebatt bli bedre og mer troverdig fordi staten setter ned et utvalg av rikssynsere?? Nei det tror ikke jeg tvert der imot.
Jeg oppforder hermed alle til å ta disse verdideabttene her inne på nettet. Hvis det viser seg å bli en suksess og responsen blir overveldende så kanskje resten av media norge hiver seg på bølgen.

Én kommentar

Knut Stian Olsen

05.01.2007 kl.01:43

Jeg behøver ingen verdikommisjon (eller noen andre for den saks skyld) for å fortelle meg hvoran min livskvalitet kan økes.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits