Norges beste radio

Norges beste radio

Litt reklame må man jo få lov til å drive.Jeg driver ikke bare å slenger med leppa på bloggen, men på radio også hver eneste lørdag mellom seks og sju. Her eksisterer det ingen form for sensur. 
Dette er fronten på hjemmesiden vår og adressen er www.arbeidet.kicks-ass.net/  Her kan du høre på opptakk av sendingende våre. Etterhvert kommer det også til å bli lagt ut både presentasjoner og musikk til gratis nedlastning. Det er mulig å få spilt din demo på radioarbeidet, så har du noe du vil ha spilt send oss en mail på radioarbeidet@hotmail.com. Dette gjelder også hvis du har noen forslag til saker eller noe du vil ha tatt opp.
Vi prøver å få den som egen nettradio også, men vi er ikke særlig tekniske så hvis det er noen der ute som kan hjelpe oss hadde vi vært takknemelige.

3 kommentarer

ML

04.02.2006 kl.10:40

Linken virker ikke?!

Mathias

05.02.2006 kl.00:13

Arabiske hackere har visst angrepet serveren på blogspot.com, pga. Muhammedbildene. Det virker ihvertfall slik for det er umulig å komme inn noen av sidene under blogspot.

Trond

05.02.2006 kl.22:11

auda, den skal opp å gå i løpet av kort tid.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits