Høyre og FRP ser deg

Høyre og FRP ser deg

Det blir flere overvåkningskameraer i Oslo. Politiet har fått ja fra Politidirektoratet til å sette opp minst ti til.


Folks sikkerhet blir det begrunnet med. Det er jo selvfølgelig like lettt å begrunne dette som bruddene på meneskerettigheter i den såkalte kampen mot terror. I fryktens navn har enkekhetens tyrrani nå slått full blomst og er støttet av av krefter som liksom ønsker å beskytte oss. Hvorfor stoppe her?? Vi kan jo overvåke hjemmene også med tanke på husvold?? Overvåke emailen mot barneporno?? Eller hva med å sette inn en chip i hodet som overvåker tankene dine tilfelle du skulle ha planer om å bedrive en eller annenf form for forbrytelese?? Eller som i Storbritania der der kammeraene er så moderene at de kan se gjennom klærene dine.
Et argument som til stadighet blir brukt er; Ja men hva har du å skjule da?? Hvis du ikke gjør noe galt har du intet å frykte.
Ingenting å skjule?? Hva med med mitt privatliv?? Det er ikke særlig farlig, men må jeg dele alle mine personelige tanker, opplevelser og hverdag med alle?? Er det noe noen har krav på å se??
Et ordtak sier at veien til helvete er brolgt med gode inntensjoner. Det ordtaket har aldri vært mer riktig en nå.

Sjekk også ut:
Orwell rolls in his grave.
Storebror ser deg

4 kommentarer

Mathias

03.02.2007 kl.13:32

Hvorfor Frp og Høyre? Hva har de med saken å gjøre. Det burde du presisere.

Trond

03.02.2007 kl.14:43

Frp fordi de offentliog støtter en slik politikk. Jeg tar med høyre og siden de sitter i byrådet i Oslo og kan gjøre noe med det, men velger å vende det andre kinet til

Mathias

03.02.2007 kl.15:31

Jo. Men jeg tror man heller bør legge skylden på et samlet Storting som tillater dette. Både det nåværende Storting som ikke gjør noe for å forandre det, og det forregående Storting som heller ikke gjorde, evt. innførte dette regelverket (om det var de? jeg vet ikke?. Men uansett bør man heller skylde på Stortinget, uansett hvilken periode man snakker om.

Trond

04.02.2007 kl.03:35

Dettge kan man faktisk hjhiunbde lokalt. I begren står Venstre imot dette forslaget og vil gjøre sitt yttterste for å stoppe det. I oslo kunne frp og høyre gjort det, men har valgt å la være.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits