Ville betale forskere for å svekke klimarapporten

 
Ville betale forskere for å svekke klimarapporten
 
IKKE FØRSTE GANG: Miljøvernbevegelsen har lenge ment at ExxonMobil saboterer arbeidet for å stoppe den globale oppvarmingen, i tospann med president Bush.

60 000 kroner for klima-kritikk
Slik skulle rapporten svekkes

Klimaforskere presset til sensur

Flere enn 150 klimaforskere i USA er blitt presset av Det hvite hus til å tone ned faren for klimaendringer.

- Må bli like gode som EU

- Det vil være flaut for en Senterpartileder å være dårligere enn EU på klimapolitikk.

6 kommentarer

Genese

03.02.2007 kl.13:21

Og på denne måten settes all amerikansk forskning i et kritisk lys. Er dette øst-blokken på nytt? Kun de forskningsresultatene som regjeringen liker blir publisert?

Trond

03.02.2007 kl.14:41

Ikke bare amerikansk men all forskning. I dette tilfellet er det meget inntresant med tanke på at nærmest all forskning viser at det skjer klimaforandringer.

Arild Holta

03.02.2007 kl.16:08

Skikkelige liberalister, i motsetning til liksomliberalisten Trond:http://forum.dlf.info/viewtopic.php?t=1423http://forum.dlf.info/viewtopic.php?p=13723#13723 (Sit:)De vanlige media forsøker nå å fremstille det som om det kun er noen få forskere som betviler at menneskelig aktivitet (brenning av fossilt brensel) forsterker drivhuseffekten og fører til global oppvarming. He er et sitat fra en artikkel som ligger til grunn for en underskriftsaksjon blant videnskapsfolk. Hittil har mer enn 17 000 forskere skrevet under. (Sit. slutt)Interessant.

Genese

03.02.2007 kl.22:21

# Arild HoltaSkjønner du betviler rapporten fra FN, selv om det vel er verdens fremste forskere som står bak den. Men uansett er det en annen debatt, det dette innlegget dreiet seg om var vel hvordan partsinteresser prøver å påvirke forskningsresultatene gjennom noe som ligne bestikkelser?

Trond

04.02.2007 kl.03:34

Du forsøker desperat å fornærme meg Aril Holta, men ordene dine er like injurerende som boekn til Eli Hagen,. Jeg tar dine beskyldninger like seriøst som om Tore Tvedt ( føreren i Vigrid ) skulle kal meg for landssviker.

z

05.02.2007 kl.19:24

som jeg ser det er begge sider av saken fulle av bullshit og 17 000 er ikke all verden å skyte av. underskriftsaksjon for hva som stemmer eller ikke er verdiløse i vitenskapelig sammenheng

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits