Anbefalling


 Seminarinvitasjon:

"Transatlantic relations as seen in a global context"

Richard Wright, Europakommisjonens direktør for EØS-landene og transatlantiske forbindelser

Tid: Onsdag 15. mars kl. 09.30-10.30

Sted:
Europakommisjonens delegasjon, Haakon VII gate 10, 9. etg. Inngang fra Munkedamsveien  

EU og USA er sentrale aktører på den internasjonale arena. Både EU og USA ønsker å jobbe for fred og stabilitet i verden gjennom å sikre stabile rammevilkår for handel og utvikling mellom land og verdensdeler. Både EU og USA må konfrontere globale utfordringer som terrorisme, spredning av masseødeleggelsesvåpen, narkotikahandel og organisert kriminalitet. Begge står også overfor utfordringer i møtet med de dynamiske økonomiene i Øst-Asia. Med utgangspunkt i dagens globale utfordringer vil Richard Wright snakke om utfordringer og muligheter i forholdet mellom EU og USA.

Richard Wright er direktør i Kommisjonens generaldirektorat for utenrikssaker og har blant annet ansvar for EØS-landene og transatlantiske forbindelser. Han har tidligere vært Europakommisjonens ambassadør til Moskva.


Innlegget holdes på engelsk.

Påmelding til seminaret innen mandag 13. mars klokken 11.00 via epost:  invitasjon@cec.eu.int eller på telefon 22 83 35 83


Vi gjør oppmerksom på at antall plasser er begrenset.

Les mer om EUs politikk på området:  http://europa.eu.int/comm/external_relations/us/intro/index.htm   

Med vennlig hilsen, Europakommisjonens delegasjon
til Norge og Island.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits