Å snart er de overalt

la penHagenÅ snart er de overalt

Hva har vi oppnådd de siste ukene??
Joda mer popularitet til disse tre personene. Fornuft kastet på søpla og la impulsiviteten og frykten styre det meste.
Det blir sagt at Norge har et bar utdanningsystme?? FRp vant nesten skolevalgene, noe logikk eller faresignal for systmets tilstand.
Personer som støtter disse personene vil nok si at det det nå viser seg at de har rett etter de siste ukenes hendelser.
Det er ikke jeg enig i og kommer her fremover til å inntensiviere kampen mot dette søppelet og verdiene de representerer.
Jeg oppfrodrer hermed alle til å gjøre det samme. Det er  greit å kritisere Bush, men faren er størst og øker mest i Europa.


http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/02/26/459052.html

10 kommentarer

Martin

04.03.2006 kl.11:27

Akkurat på innvandringsspørsmålet er jeg noenlunde enig med dem- der mener jeg fortsatt at andre partier er naive. Men en bør også være opptatt av integrering..ekte integrering- og der føler jeg at FRP ikke svarer helt til forventningene.

Mathias

04.03.2006 kl.11:29

Person nummer en er vel Jean-Marie Le Pen, den andre er Carl I. Hagen. Men den siste personen er jeg litt usikker på? Er det Pia Kjærsgaard?

Mathias

04.03.2006 kl.11:36

Martin! Alvorlig talt, mener du at Jean-Marie Le Pen har rett? Han mener at alle som er av ikke fransk opprinnelse skal reise tilbake til sine "hjemland" noe som betyr at vel halvparten av Frankrikes befolkning må reise fra Frankrike. Svært få franskmenn er 100 % fransk. Nesten alle franskmenn har noen slektninger i Spania, Italia, Portugal eller i arabiske land. Bare i Frankrike bor det 5 millioner arabere, skulle de sendes tilbake til deres hjemland? Dette ville fått "folkevandringstiden" i Europa til å blekne. Dette kan du ikke mene. Carl I. Hagen er en smågutt i forhold til Jean-Marie Le Pen. Jeg forventer ikke noen nordmann bortsett fra sympatisører av Vigrid og lignende grupperinger kan være enig med Jean-Marie Le Pen. Skulle vi fulgt le Pens eksempel så burde jo jeg emigrert vekk fra Norge for lenge siden da deler av min slekt kom til Norge fra Danmark i 1769.

Martin

04.03.2006 kl.12:38

TIl Mathias: Nå er det jo enorm forskjell på FRP og Jean-Marie Le Pen, som du selv sier. FRP støtter Israel, noe jeg tviler Le Pen sitt parti gjør- dessuten er Le pen sitt parti nasjonalsosialister. Så nei, jeg er ikke enig i Le Pen sine uttalelser- isåfall måtte det blitt fred i hele verden og slutt på fattigdom før DELER hans planer skulle fungert.For som du sier, det er mye blandet blod og slik har det vært lenge.Sammenlignet med Le Pen er Carl I Hagen en søt liten blomst med fregner på.

hervé

04.03.2006 kl.13:09

Le Pen venter fredelig til 2007 valget... Jeg tror at han vil bli mer og mer populaert her i Frankrike selv om folket benekter det (selfølgelig!=> det er så "politically correct" å kritisere Le Pen!) Han kan vel takke Nicolas Sarkozy for "hjelpe" (dessverre). Uansett er jeg veldig veldig bekymret...

Trond

04.03.2006 kl.13:27

Mattihas: Tredje person på bildete r pia ja.Martin: Nå har det seg slik at La Pen faktisk har kommet offetlig ut med utalleser der han berundrer og skryter Carl I Hagen opp i skuyene. Herve: Hvem er Nicolas Sarkozy?? Beklager, men jeg har væært dårlig til å følge me dpå fransk politikk på en stund.

hervé

04.03.2006 kl.14:02

Her kan du finne informasjon om Sarkozy=> http://www.iht.com/articles/2006/01/12/news/france.php

Mathias

04.03.2006 kl.14:10

Sarkozy er Frankrikes innenriksminister (innenriksminister er vel noe tilsvarende justisminister) som ble kjent etter en rekke obskøne uttalelser angående "bilbrennenende ungdom" i "les cartier arab" og som klart hev mer dynamitt på bålet.

Mathias

04.03.2006 kl.14:13

Martin! Du skriver: "Akkurat på innvandringsspørsmålet er jeg noenlunde enig med dem" noe som gir klart rom for misforståelser, det korrekte er vel at du er delvis enig med Carl I. Hagen. Frankrike er allerede et multietnisk samfunn omtrent som USA. Utviklingen er ikke reverserbar, derfor er Le Pens tanker ren utopi.

Martin

04.03.2006 kl.16:32

Til Mathias: Ja,beklager min uheldige formulering. jeg er delvis enig med Carl I. Hagen, men kultur er en ingrediens FRP utelater. Og den kan være veldig veldig viktig for god integrering og for et godt flerkulturelt samfunn.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits