Partiene vil ikke snakke om pengebruk


Frp fikk for noen uker siden kraftig kritikk for sitt pengebruk som besto i av å gi Siv Jensen diverse goder på stortingsgruppen sitt budsjett. Selvfølgelig utløste dette en stormoralsk debatt, men det morsomste var når Vg ville ha innsyn i de andre partiene sine stortingsbudsjetter, da var svaret nei. Vel kun Venstre hadde ikke noe å skamme seg over her og ga selvfølgelig sitt samtykke.
Problemet er ikke enestående, hvert eneste år mottar partier penger og andre goder uten at offentligheten helt vet hva som forgår. Man kan godt kritisere Bush sin støtte fra oljeselskapene, men noe av de samme tilstandene foregår he ri Norge også.


3 kommentarer

Lasse G. Dahl

03.05.2006 kl.22:19

SV går inn for det samme.

Trond

04.05.2006 kl.12:39

Ja de kom med etter litt pres og etter å ha skrevet under et felles brev om at de ikke gadd.

Conad

04.05.2006 kl.23:44

Nå er vel ikke det helt sant, Lasse. SV holder fremdeles sine regnskap hemmelige - men de ber nå om at presidentskapet vurderer "ulike tiltak som kan gjøre regnskapene mer tilgjengelige for offentligheten".Det kan virke som om SV ber om å bli tvunget til å gjøre det de ellers nekter å gjøre. Uansett, Venstre har lagt frem sine regnskap - SV har ikke gjort det.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits