Ikke noe alvorlig


Høyre, FRP og KRF er kritisk til regjeringen fordi de mener at de ødelegger forholdet til USA. Denne holdningen sytes jeg beviser disse partiene sin holdning til utenrikspolitikk., man skal ikke gjøre noe som helst som ikke kan kritisere den amerikanske regjeringen uansett hvor reaksjonær den er.
Nå er jo kritikken ganske merkelig siden man overhodet ikke er sikker på hvorfor Norge fikk et nei om og møtte Bush, men det virker som om Jan Pettersen er litt desperat etter å vise seg som handlingsmann etter han ubrukelige jobb som utenriksminister.
Nå er ikke dette en skandale uansett hva grunnen er. Dette fordi ingen burde være fornøyd med en situasjon der vi nærmest blir truet til og mene noe annet enn det vi gjør. At enkelte på høyresiden ikke klarer å ta dette innover seg er meget skremmende og sier mye om deres menneskesyn.
Det spørsmålet disse partiene burde spørre seg selv om er hvor mye ønsker de å bli kjørt opp der sola aldri skinner før man sier nei.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits