Hagen syn på svarte mennesker

Vg: Høyre-leder Erna Solberg synes det er underlig at Carl I. Hagen ikke reagerte da Bondevik-regjeringen ansatte en danske som Norad-direktør i fjor.


Jeg er blandt dem som finner dette pusigg også. Hagen demonsterer med denne skaen hvor prinnsipiel han egentlig er,. Fra FRP hold har de sytet og klaget som vanlig og fremstilt Hagen som missforstått mann som egentlig bare prøve rå gjøre jobben sin.
Hagen stilte spørsmål om en utenlansk statsborger lojalitet. Tror han virkelig at en Fransk statsborger eller en person fra en av våre nærmeste allierte har en hemmelig agenda?? I safalle rjeg meget spent på hva Frankrike vil si om Hagen sine konspirasjoner.
Men det jeg lurer mest på er hva hadde Hagen reageret hvis dansken var svart eller det som verre er muslim.

4 kommentarer

heh

04.06.2006 kl.10:58

har det vært no' muffens med dansken foreløpig da?

Trond

04.06.2006 kl.12:46

Han kommer fra rettr ase så det er vel intet problem

Rune_wiig

04.06.2006 kl.14:23

Hei, Det er hjemlet i loven at norske embetsmenn skal ha norsk statsborgerskap, og det skulle da bare mangle.1.Hva er problemet med at en embetsmann boer ha norsk statsborgerskap?2. Carl I. Hagen viste ikke at den danske Norad direktoeren var dansk.3. Hvorfor er det bare Hagen som toerr og stille spoersmaal der andre feiger unna?Noe annet:1. Hvor er Sponheim i den politiske debatten?2. Hvor er Trine Skei Grande i den politiske debatten (for hun er vel ikke hos frisoeren hele tiden? ref. hun bruker kr. 50.000 per aar hos frisoeren, kanskje hun heller burde brukt noen kroner hos Fedon ogsaa?)Hilsen Rune Wiig/ USA

Trond

04.06.2006 kl.14:35

1: Hva er problemet med at en person fra en av våre næremste allierte jobber for den nroske stat. Det er en forskjell påå embedsmenn og tjenestemenn.2: Det er jammen pusig, men som kejnt holder jo alle tilbake informasjon for stortingetskontroll komite og da spessielt Hagen.3: Hvilke spørsmåLLl?? Betvile mennesker lajalitet for det de t ikke har Hagen favoritt hudfarge er det å stille spørsmål.Fordi man skriker emst og høyest gir ikke en person automatisk rett. Noe annet: 1: Hvis du leser nyehter litt grundigere en bare tabloidene så viul du nok oppdage det. 2: Ja av sikkerhetgrunner tolk hun taxi. Men jeg kan betrygge deg om ay t vi ikke har gitt henne lønnpålegg eller skaffet henne en bil.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits