Bevar Børs Cafe

Børs Cafe i Bergen er en sjenkested med et heller frynsete rykte. Djømenn, sosailklienter prostituerte, narkomane har vandret dette stedet. Dette har ført til at meningmann ikke alltid tør å ta turen innom denne lilleperlen.
 Puben  er en av de få igjen som kalle brune puber og er en glede for veldig mange ikke så moteriktige
 mennesker i dette samfunnet.  Den har en viktig sammfunnsfunkjson derfor ble jeg sint og lei meg da jeg leste dagens BT der det står at 
Børs Cafe kan riskirere på bli kastet på gaten
 for de de ikke passer inn.

Paserr ikke inn?? Smak på det ordet. Hva skal man gjøre i dette samfunnet for å passe inn?? Her har vi et sted for de menenskene som ikke passer inn, mennesker som blir latterliggjort av mange, menensker som ikke alltid har vandret den smale sti, mennesker som blir jaget rundt for de ikke passe inn i A4 formatet her i samfunnet osv osv. 

Her er et sted de passer inn, et sted der de kan være seg selv, men til og emd det stedet skal nå taes fra dem.
På tide å ta et slag for anderledesheten. Bli med i prostesten mot nedleggelsen av Børs Cafe.- La de ansvarlige få høre.


10 kommentarer

Mathias

04.07.2006 kl.11:50

Denne saken støtter jeg da jeg gikk i klasse med innhaver av Cafeen Emil Gjessing.

Sexy Sadie

05.07.2006 kl.16:02

Jeg fatter ikke at Børs skal legges ned bare fordi middelklassen ikke helt finner ut av at det er et egnet sted å ta med barnevognene sine.

Trond

06.07.2006 kl.13:21

Man må ikke skremme turistene vet du. Man må kun vise glansbilde av samfunnet.

Sexy Sadie

06.07.2006 kl.14:00

Jeg er nok en helt annen type turist enn normalen...

Trond

06.07.2006 kl.14:12

Hyggelig og å høre. Sifra hvis du er iu Bergen så tar vi en morgen pils på ørs.

Kim Runar

12.07.2006 kl.00:28

Har aldri vanka så masse på Børsen sjøl, men nok til å kunne savne stedet dersom det skulle gå dunken. Har en del gode minner derifra, og ingen dårlige sådan. Jeg husker godt julebordet kolokviegruppa mi hadde der for to og et halvt år siden. Stort bedre miljø og hyggelige priser må en leite lenge etter. Husker også at dette var erverdige Johannes Kleppevik, Bergens vikelige kule gammelraddis, siste stamsted i ca. 30-35 år."Gi meg et bord innerst i hjørnet og la meg sitte i fred, for øllen er på en måte litt kaldere på Børs Cafe. Ja gi meg et bord innerst i hjørnet og la meg sitte i fred, for varmen er på en måte litt varmere, på Børs Cafe"Sitatet er fra Di Derres hyllest til stedet. Et band som nå har sin avsuttningsturne. Måtte Børsen leve lengre enn de som i dag kan si at de har satt sine bein på stedet. La det leve videre til nye generasjoner. Nå når utesteder legges ned etter få år, så fortjener Børsen all respekt for sin fantastiske stayerevne. Legg heller ned Kløverhuset enn Børs Cafe.

Trond

12.07.2006 kl.01:52

Vel Kim vi i Rdaio Abeidet har bestemt oss for å støtte Børs. Kom i bli med oss på redaksjonsmøte der neste gang du er i traktene.

Sexy Sadie

18.07.2006 kl.15:29

Trond: Det er en avtale.

Johan

01.05.2010 kl.16:38

Hvordan gikk det egentlig med Børs Cafe.... Er Børs cafe fortsatt i drift

Fint om jeg fikk høre hvordan det gikk

Trond Wathne Tveiten

03.05.2010 kl.18:29

Johan:Det er pub på stedet fortsatt, men det er ikke helt det samme. det er ikke så mange brune puber igjen for tiden.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits