Den himmelske freds plass

Den himmelske fredsplss

Idag er det 17 år siden massakrenDen Himmelske freds plass i Beijing. Jeg tviler på at det er så mange i RU elelr andre organisasjoner yttertspå venstresiden som kommer til å bry seg stort med akkurat det.
Hadde tenkt å skrive noen ord, men fant ut at Libralist Javisst allerede hadde skrevet en strålende et. Gå innpå den bloggen å les og lær en nyttig historielekse.
En annen ting som er verdt å nevne er jo at det er ti år siden den kinesiske presidenten var på besøk i Norge. Ti års siden daværende statsminister Gro Harlem Brundland fant det beleilig å fjerne ubehagelige demonstranter.

7 kommentarer

Rune Wiig

04.06.2006 kl.14:34

Det er overraskende at ikke Trond Wathtne Tveiten og hans venner i unge Venstre/liberalt forum, evighetsstudenter ved UIB ikke gir Carl I. Hagen ogsð skylden for massakren pð den Himmelse freds plass i Bejing.

Trond

04.06.2006 kl.14:46

Gjeeeespp. Ja stakkars lille Hagen gutten han følte seg vel forbigått nå.

Pleym

04.06.2006 kl.17:28

Vi vet da bedre. Carl Ivar er ikke interessert i utenrikspolitikk overhodet. Bare hvis det gavner FrP blant norske velgere..

Rune Wiig

04.06.2006 kl.21:03

Hvorfor skal norges sterkeste merkevare, Carl Ivar Hagen bry seg om utenrikspolitikk.1. Det er nok av andre naive politikkere som tar seg av deg biten.2. Bondevik profilerte seg selv internasjonalt med mine skattepenger for ð fð en topp jobb internasjonalt etter at han ble sparket som statsminister. Det er hykleri det, og det er jo han kjent for, han som gjemmer seg bak bedehusgliset sitt.

Trond

04.06.2006 kl.21:28

hahah dette må jammen være årets.1 naive politikkere bryr seg om utenrikspolitikk derfor skal ikke Hegn bry seg. Kan du bare iukke innrømme at fyren ikke har de rette kunnskapene. 2: jaja hvor erd et alle levende ord og konservative kristne fra bedehus norge gjemmer seg i dag?? Joda det er frp.

z

09.08.2006 kl.19:07

de fleste i kina har aldri sett det bildet der og vet ingenting om det

Trond

09.08.2006 kl.21:33

Vel, men vi andre har sett det og det gir oss dårlige minner. uannsett har reiser en del kinesere rundt i verden for tiden så sett det har nok flere gjort

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits