Skadelig Cannabis hysteri


At folk ikke ønsker legalisering er et standpunkt jeg kan forstå, men hysteriet forstår jeg allikevel ikke. Det viser seg at Cannabis som medisin kan ha en god effekt på mennesker med både grønn stær, lindrende på smertene med folk med ulike typer kreft, på ms pasienter, lindrende på aids pasienter osv. Men tror du de får lov til å bruke dette vidundermiddelet som medisin, neida på ingen som helst måte.
Man kunne gått igjennom hele det registeret av stoffer og medisiner man putter gamle og unge i dag, men jeg skal la være. En ting sikkert at jeg kan ikke forstå de fleste er langt verre pluss avhengighetsdannende.
Jeg kan gå til min lege og få den ene herlige pille etter den andre, men cannabis for å dempe smertene hvis jeg er dødelig syk, nope.
Cannabis fører jo som kjent alle til helvete derfor skal man ikke bruke det til noe som helst. Tok årevis med kamp mot flere av de såkalte barmhjertige narkotikamotstanderne før man fikk lov til å bruke metadon og sprøyterom. Hvor mange mennesker skal de nå skyve foran seg i sin kamp.

5 kommentarer

Daniel Arnesen

05.06.2006 kl.11:10

"Det viser seg at Cannabis som medisin kan ha en god effekt på mennesker med både grønn stær, lindrende på smertene med folk med ulike typer kreft, på ms pasienter, lindrende på aids pasienter osv."Kilder?

Trond

05.06.2006 kl.11:33

Deler av maskinen min gikk på virussmell for noen uker siden så mye er slette. Men jeg skal legge ut en del i løpet av kvelden og i morge. OK??

Ingar

05.06.2006 kl.16:43

Cannabis brukes i medisin i Storbrittania...

Daniel Arnesen

06.06.2006 kl.01:07

Tviler egentlig ikke på at det er sant det du sier, men det er alltids greit for oss lesere å ha noen kilder å forholde oss til - så sant du ikke selv er primærkilden :)

Ingar

06.06.2006 kl.01:50

Sjekk ut: drugpolicy.org

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits