Vil Giske åpne for privat politi??

Etter lange dager uten noe å gjøre på jobben har Giske fått ånden over seg og latt seg innspirerere av tidligere førstestatsadvokat og leder for Økokrims datakrimavdeling, Inger Marie Sunde som nå har lyst til å gi musikkbransjen fullmakt til å jakte på folk som deler ulovlig musikk på internett.

Dette syntes Giske er en god ide, noe jeg syntes er rart. Her har soslaidemokratietet kritisert høyresiden i åresvis for hvor farlig privatisering er, men det ene felte der tuil og med store deler av høyresiden ikke vil privatisere, nemlig lovforfølgelse vil han akkseptere.
At  Ap er slepphent med personvernslover er en ting, men er de virkelig klar over hva de gjør for noe her.

Jeg krever her svar fra ansvarlige I Arbeiderpartiet, og håper for guds skyld at dette var enda en av solo utspillene til Giske.

5 kommentarer

Sexy Sadie

05.07.2006 kl.16:00

Giske er så sprengt i hodet at jeg får totalt hetta av ham.

Trond

06.07.2006 kl.13:19

Enig. Men hva er det som gjør fyren så attraktiv for så mange kvinner??

Sexy Sadie

06.07.2006 kl.14:00

Han er vel bare attraktiv for dem som har en maktfetisj...

MAX ANUS

24.07.2006 kl.22:55

Trond, Trond Giske er en dukke som er tatt frem fra overskuddslageret til Ivo Caprino. Er han så attraktiv for kvinner da? - Riktignok så ligger han og dunker på Elin Tvedt om dagen, men hun har relativt lite mellom ørene, hun er en gold diggers.

Trond

25.07.2006 kl.12:51

Elin Tvedt var foresten leder av Stavanger Unge Venstre i sin tid. En meget vakker kvinne spør du meg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits