Gjør Bill Clinton til generalsekratær i FN

Gjør Bill Clinton til generalsekratær i FN

Tidligere statsminister for Arbeiderpartiet Gro Harlem Brundtland er foreslått til ny generalssekretær i FN, noe som sikkert vil få hjertene til troende sosialdemokrater å banke enda fortere. Hva det gjør med egoet deres lar jeg stå usagt. Gro har jo gode kontakter og er kjent på den internasjonale arena noe som absolutt noe som gjør henne til en meget god kandidat. Det at hun sendte politiet til venstres hus for å fjerne demonstranter som demonstarte mot kinesiske presidenten er jo en ripe i lakken, men det ser folk ut til å ha glemt.
Uansett syntes jeg at en hel annen person burde få denne posisjonen og jeg skal her nominere min kandidat, nemlig USA sin tidligere president Bill Clinton.
Mannen er meget dyktig og faktisk en av de amerikanske politikere som folk rundt omkring i verden liker. Han er diplomatisk, kunnskapsrik og har autoritet som FN nå sårt trenger for å komme igjennom de enorme utfordringene de nå har. I tillegg ville det kunne være med å øke amerikanere sin tillit til FN, noe som hadde vært meget ønskelig og en styrke for Fn.
Enkelte vil sikkert le av dette forslaget, men fra min side er dette 100 prosent seriøst. Man må overvinne det jeg kaller primitiv USA skepsis som består i at USA kun er et vondt, vanskelig og at folket nærmest er kulturelt tilbakestående.
De har Bush, men husk Danskene har Rasmussen, franskmennene har La Pen og vi har Carl i Hagen.
Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits