En minne fra fridemokratene

En minne fra fridemokratene

Våren 1996 gikk jeg arbeidsledig i Skien og viste ikke hva jeg skulle gjøre med livetr mitt. For å få tiden til å gå fikk jeg plass på et kurs kur gjennom A-Eatat. Gjennom dette kurset skulle man blandt annet få to måneders arbeidspraksis noe som utrolig nok endte med at jeg fikk prøve meg som journalist i visen Varden.
Jeg fant ikke stort inntresant å skrive om så jeg ringte en politisk beskjent i Fridemokratene Kristian Nordheim. Fyren var en av dem som endte i unåde og trakk seg fra FRP i det bitre oppgjøret på Bolkesjø, men hadde fortsatt videre med politikk i fridemokratene. Mannen var mer en villig til å komme med et politisk utspill og jeg var mer en villig til å skrive hva som helst.
Nå viste det seg at Kristian Nordheim hadde stått høyt på Høyre sin liste i Siljan noe som gjorde at gutta der tente alle plugger. Det gjorde også radaktøren som krevde at jeg straks skulle lage en oppfølger. Det faktum at jeg poå samme tid var leder for Telemark Unge Venstre gjorde ikke saken bedre.
Uannsett moro var det og derfor lo jeg godt når jeg fant denne under oppryddning i julen.

Én kommentar

Shoaib

06.01.2007 kl.15:19

morsom :)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits