Brennende ambassader og hjernedøde tullinger


I dagbladet leser jeg dette: En Skiens-mann av palestinsk opprinnelse ble natt til i dag oppsøkt av tre nordmenn som stakk ham ned som hevn for gårsdagens brenning av norske flagg.
Dette viser jo modenhet og viser at den såkalte muslimske terrorspiralen har bidratt til at nordmenn også har tatt frem sine  mest primitive innstinter.

På demokratene sine sider kan man lese om muslimer såkalte naziideologi og knyttinger mellom islam og Tyskland for seksti år siden. Denne konspirasjonen er meget inntresant og jeg finner den igjen blant flere såkalt kristne bloggere her på nettet. Både demokratene og bloggerene ser ikke ut til å nevne hvordan kristendommen har bidratt i denne utviklingen. Hvorfor ikke nevne hvordan den katolske kirken bidro under den andre verdenskrig med å hjelpe tyskere å slippe unna eller hvordan folk under fanene til herren nærmest har drevet systematisk forfølgelsene av Jødene i årevis.
Slike teorier kommer stort sett fra mennesker ikke har noe spesielt demokratrisk sinnelag selv og føler at seg redde fordi de ikke lenger har et religiøst monopol.

Jeg kan forstå at folk er sinte og redde i disse dager, men uansett er det ingen unnskyldning for å opptre som en gjeng idioter. Disse personene holder på med slikt som dette er ikke inntrisert i noe annet ennå gjøre alt enda verre. Men en ting har de vært med å synliggjøre, nemlig det faktum at det ikke kun er ekstreme muslimer man har å frykte i årene som kommer.

8 kommentarer

Mathias Reither

05.02.2006 kl.23:19

I den grad det har vært tilknytning mellom Islam og Nazi-Tyskland, så har dette skjedd mellom Iran og Tyskland, ikke mellom arabiske land og Tyskland. Grunnen til dette er at Iran betyr "arienes land" noe som tyskerne på den tiden så opp til. Iranerne er de opprinnelige arier, ikke skandinaver og tysker, dersom man først skal snakke slike idiotiske raseteorier. Dette samarbeidet førte til at den første sjaen i Phalavi-dynastiet ble avsatt i 1943, og sendt i eksil i Syd-Afrika, og inn kom hans sønn Mohammed Reza Phalavi, identisk med den siste sja av Iran, som satt helt til revolusjonen kom i 1979. Så at vet var et visst samarbeid, men hvor mye sympati det var fra iranernes side ovenfor tyskerne kan diskuteres.

Trond

05.02.2006 kl.23:29

Takk Mattihas for litt historielekse. Har du noen linker angående dette og hadde jeg vært evig takknemlig.

Hjorthen

06.02.2006 kl.00:37

Det samarbeidet og den eventuelle sympati det måtte være snakk om var vel helst en følge av "min fiendes fiende" tankegang? Britene sto ikke like høyt i kurs hos alle arabere, og så hadde man selvfølgelig jødene da...

Conad

06.02.2006 kl.11:40

Huff, det var ikke annet å vente enn at ekstremister i "egne rekker" prøver å slå mynt på bråket.Savner at Venstre kommer på banen med litt mer nyansert blikk på situasjonen. Det er viktig at det blir tatt kraftig avstand fra eksremistene på begge sider!

Trond

06.02.2006 kl.14:32

Vi gjør vårt beste Conad, men venstre er ikke et særlig ekstremt parti derfor er det ikke alltid lett å komme på trykk.

hervé

06.02.2006 kl.16:18

Jeg er litt redd at ekstremismen bli større nå, både her i Vesten og der i Midtøsten dessverre...

Trond

06.02.2006 kl.18:23

Jeg er ikke litt redd lenger heller. Det kan gå så langt at landet må lide med frp en god stund fremover

Conad

06.02.2006 kl.20:21

Trond - skjønner problemet. Ekstremt nyansert og fornuftig selger nok færre aviser en opptøyer....

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits