Kvinner Vs menn

Det er snart kvinnedagen og invitasjon har ligget ute om et eller annet bloggmarkering i det tilfelle. Jeg syntes dette var så inntresant at jeg faktisk har tenkt å skrive litt om mitt syn på kvinner selv. Selvfølgelig var jeg å spent at jeg tjuvstarter allerede nå noen dager i forveien.
Av og til skulle jeg faktisk ønske at jeg var kvinne. Ikke fordi jeg misunner blødninger, vonde fødsler, pms, dårligere lønninger, sexpress osv, men fordi kvinner aldri gjør noe som er primitivt og harry.
La meg ta noen eksempler:


- Sexfantasier: kvinnelige sexfanatsier er selvfølgelig fine vakre og erotiske, mens menns derimot utelukkende er porno, diskriminerende og ment som et utrykk for menn eneste ønske og ha full makt over kvinnen.

- Sex hjelpemidler: Kvinnens berømte dildo er jo selvfølgelig et utrykk for kvinnens vunnede makt over sin egen seksualitet. Den er et vakkert redskap for nå trenger stort sett ikke noe annet for å oppnå sine lange multiorgasmer. Men mannen sine derimot er kun et tegn for desperasjon, det at han ikke for noe og fordi kanskje er ræva i senga uten evne il å tilfrestille noen som helst.

- Interesser: Dere må huske at menns interesser utelukkende er harry og primitive. Menn interesse for fotball for eksempel er kun et utrykk for alt for mye testoron. Det jeg ønsker å fortelle med dette er at kvinner alltid må ha en dyp forklaring for hvorfor de har det moro, mens menn faktisk ikke trenger noen annen begrunnelse enn at det faktisk er morsomt. Dette gjelder ikke faktisk bare interessen, men det sermionelle enkelte kvinner legger rundt ting. Menns sine enkle sermionelle grep som å bare ta tak i ting er selvfølgelig primitivt, mens kvinners sermionelle trekk som å tenne lys, ta et langt bad først og nærmest forbrede seg i flere timer til høydepunk et oppvurdert som noe høyverdig.


Jeg kunne sikkert tatt enda flere eksempler, men jeg lar det ligge til i morgen. For hver dag frem til kvinnedagen skal jeg gi mitt syn på kvinnen.
Ta det med ro jeg elsker kvinner og deres stadig irriterende vesen, det gjør vi fleste menn. Så hvis dere tar dette negativ så ta det med ro jeg kommer nok til å gi dere mine hyllester å.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits