Stopp likskjendingen??

Reaksjon innlegget slakteren fra Balkan som jeg hadde på trykk her og i studvest tideligerehar ikke latt vente på seg. Jeg fikk svar i studvest og på det grunnlaget igjen laget et nytt svar.

Svar til Kristian Kårebø
Av og til vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte for hvor lang enkelte mennesker er villig til lå gå for å forsvare sitt livssyn.
Du bagatelliserer ikke det som skjedde på Balkan eller Hva herr Kårebø?? Men det er akkurat det du gjør.
Det er i full overensstemmelse med internasjonal rett at en stats regjering kan sende sine styrker inn i områder av eget land og kvitte seg med ulovlig væpnet aktivitet sier du. Hvordan det kan sammenlignes med en stats rett til å drive med etnisk rensning er meg et stort spørsmål. Tenk det  senearie Bergen ønsket å melde seg ut av Norge, syntes du da det hadde vært rett av den norske regjering å sende styrker inn og slakte ned sivilbefolkningen eller drive den på flukt??
At Uck ikke alltid brukte like hederlige midler i sin kamp kan sikkert diskuteres, i likhet med andre frigjøringsorganisasjoner gjennom tidene. Men den behandlingen styresmaktene i Serbia med Milo?eviæ si spissen ga kan ikke forsvares under noen internasjonal lov.  Kanskje i president Bush sine definisjoner av internasjonal lov så det an hvis du ser det gjennom hans briller du ser, men ikke i virkelige verden. 
Det at du i et og samme innlegg kan si at du ikke bagatelliserer det som skjedde på Balkan, mens du lenger ut i innlegget sier  Milo?eviæ burde ha fått en fredspris gjør meg direkte kvalm.
Fredspis for massakren i Sebrenica??
Fredspris for voldtekten av tusenvis av muslimske bosniske kvinner?
Fredspris for etnisk rensing i Bosnia og Kosovo??
Er det dette du kaller forsvar for ro og orden eller ditt kjære Jugoslavia. Støtt en diktator bare han kjemper mot såkalt vestlig imperialisme??
Slobodan Milo?eviæ er ikke noe annet enn en simpel morder og det eneste jeg synes er synd når det gjelder hans død er at han ikke kunne blitt stilt til ansvar for de handlingene han har påført Kosovoalbanerne og det Bosniske folk.
Men en ting kan både jeg og leserne lære av dine tanker Kårebø og det er hvorfor vesten ventet alt for lenge med å gjøre noe med den verste etniske rensingen i Europa siden den 2 verdenskrig.

Én kommentar

Kristian Kårbø

09.04.2006 kl.14:46

Hei!Tror du skal se over innlegget ditt og rette skrivefeilene før du sender det til studvest. Bare et tips. Jeg heter feks. "Kårbø", ikke "Kårebø", slik du hevder i innlegget over :)K.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits