Frp sitt merkelige dillema

Frp vil ha en maks grense på 1000 innvanderer i året utenfor vesten. Hva FRP mener som vesten er rimlig enkelt, nemlig der det er vakre hvite mennesker som ikke snakker så rart og kan finne på å stemme på frp.
Å kritisere dette forslaget blir som vanlig mottat av frp med evig sutring om hvor mye man missforstår partitet eller at man mangler respekt for dem. Rettere sagt intet nytt under solen. Allikevel føler jeg at det må være lov til å stille noen klare spørsmål om hva frp i dette tilfellet har tenkt seg.

-Skal man sette en grense for hvor mange nordmenn som får gifte sg med utenlanske kvinner eller menn?? Som kjent ligger denne dette tallet på over 1000 i året
 Har man tenkt å lage en lotteri eller skal det bli første man til mølla prinnsippet??

Selvfølgelig er det vanskelig å få FRP til å svare på dette uten at de snakker om hordene av onde muslimer eller tvangsekteskap. Men hvis de kunne sette seg ned å tenke over konsekvensen av sine forslag eller faktisk ta sin til å utrede dem skikkelig før man man lanserer dem hadde man kunne blitt litt mer opplyst. Men i vant stil kan man ikke vente seg dette av FRP. Alt i denne verden som er vondt og vanskelig er jo som kjent igangsatt av alle andre om ikke forstår disse stakkars forfulgte menneskene.

5 kommentarer

Pleym

05.10.2006 kl.13:23

Denne saken har jeg også kommentert:http://www.vgb.no/1207/perma/106513

alibaba

13.10.2006 kl.18:09

Get them fucking asshole on the head out of here.

Mathias

13.10.2006 kl.21:15

Hvor blir det av Max Anus i denne debatten. Har han avgått med døden???

Trond

14.10.2006 kl.11:56

Han lever vel opp til nicket sitt og har ikke tid til annet.

Mathias

15.10.2006 kl.21:27

Han blir vel rævkjørt!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits