Vietnamesiske kommunister ville lære av Frp

Ti medlemmer av det statsbærende kommunistpartiet i Vietnam har besøkt Fremskrittspartiets eliteskole. De ville lære hvordan Frp skolerer sine partimedlemmer.

Det er jo fint at de henvender seg til frp når de skal lære noe. Med det partregimet man praktiserer i FRP, der ekskluderinger er en del av hverdagen kan det bli inntresant å se hva dissekommunistene kan ta med seg tilbake av kunnskap. Kanskje frp skal besøke demmnogså for å lære hvordan man styrrer en totalitær stat, men den kunnskapen får de nok av Bush sine rådgivere.

3 kommentarer

Ole-Brage@hotmail.com

09.11.2006 kl.10:48

Jeg har lagt merke til at på denne web-bloggen så er det ytret et sterkt hat mot FRP.Er det fordi at FRP stiller krav til bl.a innvandrene? - For noen dager siden var det er stort oppslag over at norske myndigheter er snillistiske overfor våre nye landsmenn.Regner med Venstre har nok å stri med om dagen. Denne Thommassen han er jo like ofte bevandret i rettssystemet som en middels pakkistaner.

Trond

09.11.2006 kl.14:03

Jaså funnet deg enda et nick nå javel.Atter en gang er hatet langt mer en deres innvandringspolitikk. Hvis du virkelig har lest bloggen burde du ha fått deet med deg for lenge siden. Venstre har det virkelig godt for tiden. Det er jo ikke drap Olaf er tatt er det vel??Ikke er han tatt for å skjule bruk av offentlige midler heller er han vel??

Mathias

10.11.2006 kl.19:49

Men en sak i forbindelse med en boligtransaksjon, en helt kurant sak.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits