Irans ambasasdør truer Norge

Fæle saker gitt og UD var ikke sene om å gå ut å fortelle at man ikke skulle bry seg inn i Norsk politikk på den måten.
Jeg finner det pussig at de ikke var like kristiske de gangende Usa sin masadør har vært på hugget med den ene latterlige utallesen etter den andre om hvor illojale Norge er.
De har heller ikke sagt noe når våpenselskapet Lock Martin utalte aå ikke kjøpe deres fly ville øddelegge forholdet mellom Norge og Usa.
Ser ut til at alle er født like, men noen mer likere enn andre. Venter spent på svar fra UD i denne saken.

8 kommentarer

VamPus

06.11.2006 kl.09:36

.. og du ser ingen forskjell melloom å snakke om relasjonen mellom de to landene og å nekte norske politikere å møte dissidenter? Dersom Bruce Springsteen var iransk ville han antakeligvis blitt fengslet for det han sa om sin president ved Norges-besøket i forrige uke, men så vidt jeg vet vil han kunne turnere fritt rundt i europa og USA uten å møte så mye som et løftet øyebryn..

Trond

06.11.2006 kl.12:04

Å du ser ingen forskjell på at det ervondt og fælt når Iran bryr seg innn i norsk politikk og usa ikke gjør det??Du ser det ikke galt at et amerikansk våenfirma kan bry seg inn slik de gjør. det at Usa er et demokrati gjør jo ikke saken bedre, tvert der imot.

Mathias

07.11.2006 kl.18:17

Ambassaden har helt rett, norske myndigheter bør ikke ha kontakt med Maryam Rajavi og Fokets Mudjehedin som er mye værre enn dagens regime. At de har et demokratisk sinnelag er jo heller tvilsomt da de har stått bak flere terrroraksjoner i Iran, USA måtte avvepne dem i 2004 i Irak og de kommer med drapstrusler mot deres motstander i utlandet, mange av dem tidligere medlemmer. Dette skjer også i Norge. Mudjehein er der de hører hjemme; på Eus terrorliste, og bør ikke under noen omstendigheter fjernes derfra, ei heller bør norske myndigheter gi noen form for støtte til dem.

Conad

07.11.2006 kl.23:07

Jeg vet ikke om dette er en terrororganisjasjon eller ikke - har vel begrenset tillit til både USA og Iran på det punktet. Uansett mener jeg at den eneste måten vi kan bedre denne verden er å snakke sammen - og da særlig med de vi er uenige med. Står de bak terroraksjoner så la dem få vite at det er uakseptabelt, men ved å nekte å snakke med de kan vi heller ikke påvirke dem.Samme gjelder forsåvidt ovenfor Hamas - som ikke ble tatt imot.

Trond

08.11.2006 kl.04:45

Skulle i nekte å ha dialiog med alled e som har brutt de bestemmelsen hadde listen blitt rimlig lang etterhvert.

Mathias

09.11.2006 kl.15:45

Det jeg frykter i denne forbindelse er at regjeringen går inn for å fjerne Mudjehedin fra terrorlisten og begynne å gi dem pengestøtte. Det vil i såfall bli en skandale, og da vil ihvertfall undertegnede protestere kraftig gjennom APs organer.

Trond

10.11.2006 kl.01:48

Nå var det vel ikke snakk om å g dem pengestøtte her eller??

Mathias

10.11.2006 kl.16:16

Trond! Mulig, men jeg ser "rødt" hver gang denne organsiasjonen nevnes, for den er værre enn presteregimet i Teheran. De praktiserer en slags sosialisme som står nært opp til Baath-partiet i Irak, blandet med islamisme. Ikke akkurat en god kombinasjon. At Erna Solberg idet hele tatt vil gi Maryam Rajavi en klem er jo heller besyndelig, som leder av et parti som er så opptatt av sosialistiske "massemordere" som Che Guevara. Maryam Rajavi er like mye en massemorder som Che Guevara. Hennes ektemann har visst sporløst forsvunnet ifølge nettsiden deres eller så var det en avis. Mudjehedin representerer ikke noe alternativ til dagens regime. Hadde de gjort det så måtte de for det første ha en hvis folkelig støtte og for det andre hadde ikke leder reist fra det ene til andre europeiske land iført hijab.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits