Lysbakken sin genistrek


Jeg kan egentlig ikke forstå reaksjonene til verken høyre eller frp når det gjelder utalesende til SV sin nestleder Audun Lysbakken. Men det jeg forstår er at ikke venstresiden for lengst har avslørt ham, tok meg selv mindre en to minutter. Audun gjorde faktisk en taktisk genistrek spør du meg, men det spørs om den kommer til å funke på sikt. Tre ting syntes jeg er genialt med strategien hans


- Opposisjon: Han kan være i opposisjon mot sin egen regjering og til nøds sin egen stortingsgruppe siden han ikke har noen spesiell posisjon i noen av dem. Dermed slipper han å måtte stå til ansvar for noe som helst hvis det skulle gå galt. Han vil kanskje til og med bli sett på som redningsmannen som kan redde partiet igjen.

- Tilfredstille muselumsfløyen: Gamle Marxistene blir fornøyd og lar kanskje være med å ta turen over til Rv ved valget om to år

- Suksess: Skulle SV lykkes i regjeringen vil Audun også vinne å bli sett o på som den nye kronprinsen.


Uansett hva som skjer vinner Audun og når høyresiden gir han drahjelp i tillegg  må han og kompisene sitte å flire for seg selv over halvliteren på Justisen.
Nå spørs et om dette kan holde, men vi har jo sett det før fra andre politikere, men hvem skal jeg overlate til deres fantasi.

5 kommentarer

Martin

06.12.2005 kl.12:29

Marxisme ( Kommunisme ) = Null individualitet.. Alle skal være så like som muligÅ ikke eie nåla i veggen uansett hvor mye du jobberIngen mulighet for å ha sin troIngen mulighet for å ha sin egen eiendomAudun er kommunist og Vidkun var nazist.

Trond

06.12.2005 kl.13:29

Vel hvilke idelogo de har er ikke det innstresante her. Det var den taktiske tankegangen som lå bak. Og som strateg er jeg faktisk imponert. Men selvfølfgelig jeg er meget glad han ikke kom inn på stortinget.

Martin

06.12.2005 kl.14:11

Ja strategisk er det jo rimelig genialt- for hans egen del. Og kanskje også partiet ettersom de gjerne haler inn litt velgere fra RV.Godt han ikke kom inn på Stortinget, ja

Martin

08.12.2005 kl.23:35

Ta forresten en titt her. Tenkte du kunne hatt en del interresant å tilføye:http://martindrange.abcblogg.no/301105080254_audun_lysbakken__viser_sin_sanne.htmlSåvidt jeg forstår står det i Marx skrifter at folk som var imot kommunismen måtte drepes. Tar jeg feil på dette punkt? vil ikke svare Petter feil, men mener det er tilfelle. Når han da sammenligner bibelen med Kommunismen blir det ganske feil siden et av bibelens grunnprinsipper som Jesus selv understreket var; budet om å ikke drepe. Var Marx selv opptatt av dette?Det er også en annen sak jeg vil drøfte med deg. Men da må jeg få mailen din.har du msn? Jeg har nemlig et forslag på det politiske plan.sier ikke mer her

Trond

09.12.2005 kl.01:11

Martin kan ikke annet enn å si at jeg er nysjerig. Har flere underadresser så jeg opprettet denne politikkliberal@yahoo.com Send forslaget ditt der.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits