Seminarinvitasjon:

Fikk denne i mailboksen min for noen dager siden. Kan ikke selv være til stede ( uheldigvis ) siden jeg bor i Bergen, men for alle dere som bor mer sentralt burde dette være inntresant. Med tanke på at nei-siden leder på målingende skader det jo ikke å få litt skikkelig informasjon om EU.

"MOT EN NY MARITIM POLITIKK I EU"

JOHN RICHARDSON - LEDER FOR EUS MARITIME POLICY TASK FORCE, EUROPAKOMMISJONENS GENERALDIREKTORAT FOR FISK

Tid: Onsdag 18. januar kl. 16.15-17.15
Sted: Europakommisjonens delegasjon, Haakon VII gate 10, 9. etg. Inngang fra Munkedamsveien

Europakommisjonens President José Manuel Barroso har sagt at Europas fortid, nåtid og fremtid er forankret i havet og at vi kun gjennom en ansvarlig forvaltning av de felles havressursene kan sikre framtidige generasjoner. En integrert maritim politikk i EU kan bidra til å styrke Europas store økonomiske vekstpotensial samtidig som havmiljøet beskyttes. For å imøtekomme målsettingen om ansvarlig forvaltning og bruk av ressurser har Europakommisjonen iverksatt et omfattende arbeid for å kartlegge og utvikle en integrert maritim politikk for EU. Som første ledd i denne prosessen tar EU sikte på å legge frem en Grønnbok om maritim politikk våren 2006.


John Richardson fra Europakommisjonens generaldirektorat for fisk leder Kommisjonens arbeidsgruppe for å utvikle denne politikken.  

Innlegget holdes på engelsk.


Påmelding til seminaret innen tirsdag 17.01 klokken 11.00 via e-post: invitasjon@cec.eu.int eller på telefon
22 83 35 83


Vi gjør oppmerksom på at antall plasser er begrenset.

Les mer om EUs maritime politikk her:  http://europa.eu.int/comm/fisheries/maritime/index_en.htm 

Med vennlig hilsen, Europakommisjonens delegasjon til Norge og Island.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits