Gratulerer alle samer, men husk dere kan bli de neste

Gratulerer alle samer, men husk dere kan bli de neste

Deler av kristenfolket har nå gått i lag en stund mot Isam, venstrevridde, liberale og annet pakk som ikke er noe annet enn ødeleggende for samfunnet. Dere samer har det ikke så aller verst nå, men husk den dagen FRP og de fromme har ryddet landet for muslimer, svarte og anderledestenkende kan turen komme til dere.
I følfølge FRP er dere en trussel, emn siden muslimene er i suddet for tiden så slipper dere unna. Men det vil komme en dag da FRP og de kristenkonservative går tom for fiender og da kan turen fort komme til dere.
Uannsett gratulerer jeg så med nasjonaldagen deres og håper dere vinner frem for deres rettigheter i årene som kommer. Jeg ønsker ikkke å skremme dere, men advarselen var ment som en hyggelig gest. Man må nemlig være på vakt hele tiden.

12 kommentarer

Martin

06.02.2006 kl.21:38

Interresant, Trond- for jeg har aldri hørt en eneste kristen kalt venstrevridde, liberale og muslimer for pakk. Men du liker å vri på ting, så du kan bruke det mot oss. Helt greit dèt. En kristen har ingen fiender, men en del erklærer seg som fiender av den kristne. Hvis en kristen velger å se på noen som fiender, foreslår jeg at den kristne leser om Jesu liv og lære- så vil han/hun nok rydde opp i den misforståtte holdningen. Jeg vil også gratulerere samene med deres nasjonaldag, og selvom FRP ( der veeeldig mange ikke er kristne ) vil avskaffe sametinget ( der det ironisk nok er representanter for FRP ), så er ikke samene noen trussel for Krf. Med mindre det foregår en fullstendig absurd sammensvergelse bak lukkede dører som jeg ikke vet om.=D

Trond

06.02.2006 kl.21:58

Men det har jeg. Lest noen kristenkonservative aviser?? Lest hvem de beskriver som den store stygge ulven?? Uannsette r det ikke de kristne jeg vil til livs, men det har du nok fostått for lenge siden eller??

Barrabas

06.02.2006 kl.22:20

Fortsetter du slik som dette Trond, så har du vunnet deg en velger til, men er ikke FRP ett liberalt parti?

Trond

06.02.2006 kl.22:39

De kaller seg det, men det gjør Venstre i Danmark og. Frp har faktisk flere ganger blitt nektet medlemskap i den liberale internasjonalen.

Knut Stian Olsen

07.02.2006 kl.00:10

Tromd:Tror du virkelig på Frp-seier? Det gjør ikke jeg lenger. Jeg har gjort det en gang i tiden, og stemt Frp en gang i tiden også (skammer meg) men jeg gjør ikke det nå lenger, selv om de har blitt nrges nest største parti...:O)

Trond

07.02.2006 kl.00:28

Man vet aldri knut Stian. Det er nok av eksempler i historien på at ting man aldri skulle ha trodd skjer elelr at personer kommer til makten som amn aldri hadde trodd. Skla la være å nevne eksempler, men du skjønner hva jeg mener.

Martin

07.02.2006 kl.18:29

Ja Trond. Jeg har lest kristenkonservative aviser. Leser det nesten daglig faktisk. Og nok en gang, har aldri hørt noen kristen kalle andre for pakk. Og isåfall bør de lese sin bibel. Du sier at du ikke vil de kristne til livs, men du slenger alltid dritt om de du kaller kristenkonservative og kristne ekstremister. Gi meg din definisjon av disse ordene så jeg vet hvem du faktisk sikter til. Jeg kan jo likegodt være en av dem selv. Selv liker jeg ordet kristenfundamentalist, for skal man være fundamentalt kristen må man ta hvert eneste ord Jesus sa på alvor og prøve å være så lik han som mulig.Og dèt ser jeg ikke noe galt i i det hele tatt.

Trond

07.02.2006 kl.21:01

Tull Martin du vet godt hvem jeg kritiserer hvis du leser innleggene mine. Vær gjerne så konservativ du vil i ditt egent hjem men slutt å lage lover og reguleringer for andre. Skjønner du nå??

Martin

07.02.2006 kl.22:20

Denne er til deg, Trond: http://martindrange.abcblogg.no/070206183651_hvem_passer_inn_hvor.html#comment

Trond

07.02.2006 kl.22:32

Sur på meg Martin, siden du nærmest bruker et helt innlegg på meg.

Martin

07.02.2006 kl.23:08

Nei, det er jeg ikke, men skulle ønske at du kunne gi meg dine kriterier for hva du kaller en konservativ kristen og/eller ekstremist. For det har du faktisk ikke hittill. Men jeg registrer at det er flere som bruker disse begrepene uten å gi uttrykk for hva de selv legger i dem. you see? =)Jeg likte å skrive det innlegget, for det fikk meg selv til å forstå helt klare forskjeller på en del kristne ledere i dette landet. Jeg må si at jeg har veldig sansen for Arild Edvardsen og Åge Åleskjær.

Trond

08.02.2006 kl.00:38

Du vet hva vi legger i dem Martin jeg har prøvd å forklare deg dette flere ganger tidligere. Innlegget ditt var bra det, men jeg svarer sjeldent på andre sine premisser. Basisen for min kritikk har alltid vært dem som blander politikk med religion. For dem som kommer med sitt såkalte religiøse budskap og bruker det bevisst til hetsing og stempling av andre. dette vet du og jeg forklart deg dette hundre ganger tidligere. Derfor angriper jeg torp, Flåten, sæle og andre som jeg føler vil bringe dette samfunnety tilbake til middelalderen.Jeg kan gjerne svare på alle dine spørsmål martin. Kom med en egen liste så skal jeg lage et langt innlegg kun for deg, Hva sier du??

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits