LO vil kaste ut blåruss


Ny regjering og nye sannheter. Nå skal markedstenkning ut og solidaritet inn sies det høyt blant Lo pamper, nope nå er det tide å kreve inn betaling. Millioner av kroner ble brukt for å innsette en ny regjering og det holder det ikke kun å komme med noe så uselt som økt fratrekk for fagforeningskontigent på skattesedelen.
Nå skal styremedlemmer i stats eide selskaper byttes ut fordi de ikke er helt i tråd med Lo pampene sine maktambisjoner. Man skal ikke lenger innsette styremedlem fordi de faktisk kan gjøre jobben sin, men fordi de har partiboken i orden, dette en meget farlig tankegang. Under første Bondevik regjering styremedlemmer byttet ut av den grunn at de ikke hadde noen annet å bidra med enn en korrekt partibok og gå tilbake til fortiden kan være ytterst farlig.
Jeg er ikke motstander av at staten kan ha eiendeler i selskaper ( innfor rimelighetens grenser selvfølgelig), men å bruke dem som belønning for lojale medarbeidere er direkte latterlig.
Jeg håper virkelig at senterpartiet i regjeringen forstår dette og sier i fra, hvis de da ikke plutselig har endret sine politiske standpunkter fra sentrumregjeringen fullstendig.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits