NEI TIL UTVANDRING

Siden Hagen har blåst i gang innvandringsdebatten igjen for å passe på at hans tidligere partikollegaer Vidar Kleppe og Jan Simonsen ikke skal ta over den. Men ta det ro folkens. Ingen slår Hagen når det gjelder innvandring og utskjelleser. Her har han vært norgesmester siden han kom inn på Stortinget. Nå har han til og med tatt steget opp i toppsjiktet i Europa, og har blitt jevnbyrdig med både Marie Le Pen og Jørg Haider.
Siden alle snakker om innvandring skal jeg heller ta et slag for utvandringen som jeg mener er et meget stort og økende samfunnsproblem. Især for de menneskene som bor i landet, kjent blant frp-ere som Syden, men selvfølgelig på kartet heter Spania. Her har nordmenn i årevis nå flyktet fra den norske stat. Selvfølgelig må man det. Her er det jo bare høye skatter, fæle miljøkrav og så er det ikke så billig å gå på fylla hver eneste dag. Spania er tingen.
Jeg vil ha slutt på denne fæle utvandringen. Ikke bare blir Spansk kultur ødelagt, men mange av utvandrerne vil ikke integrere seg. Ikke lærer de seg Spansk, egne skoler vil de ha, og i tillegg danner de egne lokallag av deres partier i Norge. Nei fortsetter det slik vil snart hele Spania snakke norsk og gå med bunad og spanjolene vil bli i mindretall i sitt eget land. Nei nå får det være slutt. Bevar Spania for spanjoler og kast nordmennene ut. Gjør likegodt landet en tjeneste med å forby utvandring fra Norge.

4 kommentarer

Mathias

01.06.2006 kl.21:52

Viva España, fuera con los noruegos! Protege España español!

Trond

01.06.2006 kl.23:25

I likhet med FRpere i Spania forstår jeg ikke spansk mattihas

Mathias

01.06.2006 kl.23:57

Oversettelse: Leve Spania, ut med nordmenne! Bevar Spania spansk! Faktisk var det omtrent denne teksten jeg fant på en veg i Toledo for 10 år siden, undertegnet "La Falange", partiet til Fransisco Franco. Og det er omtrent også dette Frp egentlig mener om Norge, bare Spania byttet ut med Norge, og "nordmennene" byttet ut med muslimer.

Mathias

02.06.2006 kl.00:01

Jeg må tilføye; i den teksten jeg fant på en veg i Toldo var ikke nordmenne nevnt, ellers var den omtrent slik: Leve Spania, bevar Spania spansk!.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits