Lukket SV-gruppe mot regjeringen


Et lukket nettverk på SVs venstrefløy organiserer kampanjer mot sin egen regjering. Gruppen har arbeidet systematisk for å fjerne partitopper, skriver Dagsavisen.

Nå er det ukjent hvor stor denne gruppen er, men det kan jammen ikke være lett for deler av venstresiden for tiden. Gjennom flere år har de skreket hvor kaldt samfunnet har blitt og trodd at hvis de vant valget så skulle tingende endre seg over natten.
Det må være utrolig vondt når de ikke lenger kan gi skylden på alt til Bondevik og co.
Velkommen til virkeligheten Svere, dette er hvordan dette r å styre i et demokratisk land, men også hvordan dette er å styre sammen med andre. Man får ikke alt man vil og det man får kommer ikke over natten.
Men for all del ødelegg deres egent parti og regjering hvis dere vil, men deres parti vil allikevel ikke kunne løpe unna ansvaret for den politikken som føres.

3 kommentarer

Morten

06.03.2006 kl.16:08

Oppslaget er bare oppspinn så hvis jeg var deg ville jeg ikke lagt alt for mye i det.

Mathias

06.03.2006 kl.21:37

Trond! Ser at du linker til ldf-ap.blogspot.com! Når du først skriver mitt navn så kan du i det minste klare å skrive både fornavn og etternavn rett. Jeg heter ikke Mattihas Reiter, men Mathias Reither. For øvrig skal siden være en kombinert nettside, nettavis og blogg for Loddefjord Arbeiderlag, men også for andre interesserte. Mulig har jeg ikke helt lykkes med det, det har blitt en del egen synsing.

Trond

07.03.2006 kl.13:28

Beklager så mye Matihas, det varikke noe vondt ment.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits