Norges mest fasinerende person

Norges mest fasinerende person

Jeg vet ikke om jeg skal elske eller hate denne mannen. Derfor må jeg bare sette han i kategorien fascinerende personer, for er det noe han er så er det.

Det negative med han forbinder seg til hans meninger. Jeg må innrømme at hans syn på pedofili og hans utalers angående han klienter i media ikke alltid har falt i like god smak.

Når det gjelder det positive, er hans evne til å sette i gang upopulære debatter. Rettsikkerhets prinsipp holder han høyt. Alle uansett hva de har begått skal ha krav på det beste forsvar mulig. Han tar seg av dem som til de grader har falt utenfor det gode selskap. Å ha noen som står på barrikadene og tør å ta de upopulære meningene å sette i gang de upopulære debattene er viktig i en tid da ingen tør å si noe som helst i frykt for å tappe stemmer og bli upopulære. Mange vil nok være glad den dagen han ligger seks fot under, men uansett vil Norge ha mistet en av sine mest viktige personer. 
6 kommentarer

sveiners

08.10.2005 kl.21:52

ikke noe annet og si enn at man må beundre ham.. han tar til ordet for hvem han vil og lar seg ikke stoppe av noe, kan ikke si at jeg er like enig med ham hele tiden men det er ikke uten beundring at jeg ser denne mannen i mediene

Knut Stian Olsen

08.10.2005 kl.22:25

Støtter meg til sveiners der. Jeg er nok ikke helt habil i denne saken heller ettersom jeg brukte Staff sitt kontor de gangene jeg var i retten for mine tidligere kriminelle handlinger :)

Rumpe Gunnar

11.10.2005 kl.17:28

Hei der, jeg liker han Tor Elling jeg;)...har lagt inn et bud på rute-skjorten hans; sa det til en frisør kollega og han sa " stikke den jævla skjorten oppi rævva di" Hvet du hva jeg svarte da ? " Hei kjekken, flørter du med meg" ;) og da gikk han (vrikket på rumpa) over veien, jeg stå på andre siden og så når han gikk over veien. Nå skal jeg drikke te, ha det bra da.

Tor Arne

11.10.2005 kl.20:00

Hei rumpe Gunnar, sven vidar fortalte at du var her, at vi kunne treffes i det hemmelige her på denne webkanalen. Hvordan går det rumpe Gunnar? - forsatt sammen med Bjarne eller? jeg bor forsatt hos kona, men er sammen med Sven Vidar så ofte jeg kan, vi treffes ofte ved Songsvann, bli med en dag du også? nå må jeg stikke må lufte hunden før Annemor kommer hjem. Vi snakkes her igjen i morgen ok, legg igjen en beskjed til meg, ser frem til å høre fra deg Gunnar.Klem Tor Arne

Rumle Gunnar

11.10.2005 kl.20:01

Hei Tor Arne, har sittet og ventet på mail fra deg, du har vel dratt du nå, ut med hunden. Vi kan treffes her i morgen ettermiddag, skal ut med Bjarne i Kveld.God klem fra Rumpe Gunnar

Rumpe Gunnar

13.10.2005 kl.17:14

Hei, er det noen kjente her? Bjarne du er vel ute og blir frest du tenker jeg, vi møtes kl. 22.00 i kveld på dette nettstedet, ok? Hvem pokker er denne Trond, jeg bare spørr ser ut som et privat nettsted dette, men, men...Rumpe Gunnar deler ut klemmer til alle som vil ha.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits