Fanatikere i alle leire


Sharon sykdom ser ut til å begeistre enkelte i disse dager. Selvfølgelig ble fokuset om hvem som var mest glad rettet mot ytterliggående Palestinere. Dette er jo vanlig strategi fra enkelte muslimshatere som finner en hver eneste anledning de kan for å kunne bevise sin egen rett. Hvis det i media tilfeldigvis viste seg å være en sak med pakistansk bakgrunn som gjorde noe kriminelt er de på hugget fortere enn du får sagt god dag.
I Sharon saken er de faktisk ikke alene, selv om enkelte ville ønske akkurat det.
På Nrk sine sider kan man lese at den ikke helt ubetydelige amerikanske TV-predikanten Pat Robertson antyder at Sharons slag kan være Guds straff for tilbaketrekkingen fra Gaza.
Synet om at dette r Gud som er en hevner på vegne av de fromme rettferdige kristne ser ut til å leve i beste velgående. Pusigg, men etter flere år kristendomsundervisning kjenner jeg ikke helt igjen den guden han referer til.
Men på Israelsk side viser det seg også at ikke alle er like moderate. Englene har lyttet til våre bønner, sier Michael Ben-Horin i Kach-bevegelsen ( sitat adressa )
Atter en gang viser det seg at fienden ofte er nærmere enn vi tror. Personer som bruker Gud som en begrunnelse for sin blodtørsthet og blindhet for rettferdighet. De eksisterer i både Jødedommen, kristendommen og Islam


Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits