Gode liberale sider

Ja folkens dagen fikk en liten trist nyhet allikevel. Det viser seg nemlig Liberaldemokratenes leder i Storbritannia Charles Kennedy går av som partileder. Etter valget sist gjorde partiet sitt beste valg på flere ti år noe som var med å bekrefte trenden at liberale partier i Europa har en viss fremgang selv om ekstremeister har for stor vind i seilene for tiden.
Til og med i USA er det enkelte som holder stand. Dette er sikkert dårlig nyhet for organisasjonen med det fengende navnet venner av Amerika. Eller kanskje de bare gjør som sin store gud Bush befaler, nemlig  å kalle dem upatriotiske og landsvikere.
Uansett har jeg her funnet frem til en liten knippe gode amerikanske liberale nettsteder som absolutt er verdt et besøk.

Liberaloasis

Dette er en fantastisk god blogg, men også et meget godt linkarkiv til en rekke amerikanske liberale bloggere og organisasjoner. I tillegg finner man enn rekke intervjuer av fine personer og en aldri så liten guide gode amerikanske liberale medier. Det er slike sider som dette som gjør en varm i hjertet. Det er faktisk håp et eller annet sted nede i mørket.
http://www.liberaloasis.com/


The Hollywood Liberal

Ved den berømte drømmefabrikken finnes det enda noen som holder stand. Dette er en gruppe både krigsmotstandere og kritikere av den konservative orden som meg selv. Siden har mange godbiter, men det er verdt å nevne klokken som viser hvor mye penger som hele tiden blir brukt på Irak krigen. Vel jeg syntes da kalenderen som hvor mange dager siden det var siden Bush lovte at han skulle fanga Osama Bin Laden.
Mange fine linker til diverse godsaker er det her og, så leter dere gjennom disse sidene finner dere nok veien til det dere ønsker å vite om det liberale USA. Velbekomme.
http://www.thehollywoodliberal.com/


Som den tredje store er Daily Kos som er fantastisk side for alle frihetselskere.
http://www.dailykos.com/


I tillegg har jeg laget en aldri så liten linksamling selv der jeg har funnet frem til en rekke liberale blogger både i Norge og internasjonal. Vel Hovedsakelig USA og Storbritannia med det første, men har dere flere forslag om hvem som bør på listen er det jo bare å si ifra. Den kommer til å oppdateres jevnlig. Har med på listen tatt med rekke andre organisasjoner som jeg mener liberale bør støtte for at de gjør en glimrende jobb.
http://home.no/liberal/


Nå skulle dere ha mye bra lesestoff til kalde vinterkvelder. Bare forsyn dere.

2 kommentarer

Knut Stian Olsen

07.01.2006 kl.19:49

Takker og bukker

Trond

07.01.2006 kl.20:16

Bare hyggelig.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits