Hvem er det som har skapt storm i et vannglass


Per Sandberg er tilbake og på krigsstien. Det finns ikke grenser for hvor urettferdig han har blitt behandlet og det er media og personen som tipset om nyheten om hans drikking før en stortingsdebatt sin skyld at han fikk sammenbrudd og sykemelding.
Alle skriveriene i pressen har han selvfølgelig ikke noe som helst skyld i selv. Spørsmålet mitt blir bare: Hvorfor beklaget du ikke bare med en gang Sandberg?? Du hadde rikelig mulighet til å få saken kjapt avgjort, men allikevel fortsatte du og partiet ditt med et kjør som ikke kunne bli oversett av pressen. Du kan vel ikke si at det var personen som tipset om nyheten som har skyld i at du drakk eller hva??
Halgeir Langeland hadde også noe på hjertet i denne anledning, men se hvordan han opptrede. Hylte han ut om forfølgelse og hetsing, nei han gjorde ikke det. Hvis du syntes det du gjorde var en fillesak så hvorfor opptredde du ikke på samme måte?? Hadde du gjort det og kanskje unskyldt deg kort og greit så hadde ikke dette blitt en stor sak, men det ligger ikke i din natur gjør det vel??

Som man alltid gjør i Frp bruker man martyr teknikken som består i å unngå å svare på noe som helst. Å skrike ut anklager om forfølgelse fra alle kanter er mer i tråd med deres strategi for å få flere stemmer. Det er ikke første gangen frp har benyttet seg av denne taktikken. Under et valg på 90 tallet hadde Jean-Marie Le Pen et utspill der han sa han likte Fremskittspartiet i Norge. Hvordan tror dere Carl I Hagen tok til motmæle?? Med å argumentere imot uttallesen?? Neida i god FRP stil anklaget de media for forfølgelse osv osv.
Hvor lenge skal egentlig folk gå på denne utrolig enkle for retorikk?? Klarer ikke folk å avsløre dette??
Helt til slutt vil jeg si at Per Sanberg er ikke den eneste synderen her. Tvert der imot, men denne stormen i et vannglass er ene og alene hans egen skyld.

5 kommentarer

07.01.2007 kl.21:52

XX

Mathias

07.01.2007 kl.21:54

Det er vel derfor noen FRPere vil at Hagen skal få helgenstatus. Sant Carlus!

Trond

07.01.2007 kl.22:12

Ja det er vel taktikken de skal bruke for å ta rotta på den katolske kirken

z

07.01.2007 kl.23:30

"Hvorfor beklaget du ikke bare med en gang Sandberg??"har du noen gang hørt om en voksen mann (eller kvinne) som beklager for noe som helst?

Trond

08.01.2007 kl.00:27

Har man noen gang kunne kalle Sanberg for en voksen mann??

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits