Magazinet-redaktør ville ikke snakke på arabisk TV

Redaktør Vebjørn Selbekk fikk endelig sjansen til å forsvare seg ovenfor den Islamske verden, men tror dere han sa ja? Nei da det gjorde han ikke selv om det var Al Jazera som ville ha ham på lufta.
Jeg kan forstå at Selbekk har hatt det tøft i det siste, men at han ikke utnytter denne muligheten finner jeg meget merkelig. Han hadde nå den største muligheten til å forsvare den ytringsfriheten som hamn mener han er den største forsvareren av. Han kunne i tillegg forklart den muslimske verden at det han gjorde representerer hans syn og ikke nødvendigvis alle nordmenn sitt.
Jeg syntes du er feig Vebjørn Selbekk, har du begynt dette løper må du kjøre hele linjen ut og ikke overlate det til andre å ordne opp.


5 kommentarer

lotten

07.02.2006 kl.12:52

Denne falske Selbekk gjør meg stadig mer irritert!

Trond

07.02.2006 kl.13:53

meg og, men han får lite sympati her inne.

Conad

07.02.2006 kl.16:37

Stå frem som ytringsfrihetens forsvarer til det blir litt varmt rundt ørene.... så stikker vi å gjemmer oss. Ikke start en kamp du ikke ønsker å kjempe, Selbekk.

Trond

07.02.2006 kl.16:54

Velt tal Conad

Martin

07.02.2006 kl.18:32

Jeg er sjokkert over at han ikke tar i bruk denne muligheten. Jeg er veldig veldig skuffet.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits