Flere byer skulle ha hatt en slik mann

Flere byer skulle ha hatte n slik mann

Hver gang jeg leser om millionærer i avisene er det et utrolig ensidig fokus som ofte blir gitt. Jeg begynner ærlig talt å bli drittlei av å se forsider der hyta til Røkke eller forsider der de forteller om de rikes julebord.
Hva med faktisk gi litt spalteplass til de som faktisk gjør noe som man kan se opp til. Trond Mohn er en slik fyr som i åresvis har gjort en masse for Bergen. Hundretalls millioner er gitt tilforskning og lokalidretten i Bergen har fått fått en god slump.
Håper media tar denne utfordrinegn slik at kanskje andre kapital sterke personer i dette landet følger hans eksempel

5 kommentarer

Elisabeth

07.03.2006 kl.15:28

Håper at en eller flere rikinger i Oslo kan gi penger til Holmekollbakken. Men Oslo er desverre ikke kjent for lokalpatriotismen slik som Bergen.

Trond

07.03.2006 kl.15:59

Nei det skal være sikkert og vist.

Knut Stian Olsen

07.03.2006 kl.16:05

Holmenkollen er jo ikke noe lokalanlegg da, det er et nasjonalanlegg...Tenk om Rimi-Hagen sponser det anlegget, tror dere han vil gjøøre det gratis? Tvilsomt. Da vil kanskje Holmenkollbakken få navnet Canicabakken...

Trond

07.03.2006 kl.16:09

Vel ingen av anleggene Mohn har bygd i Bergen har fått hans navn. Heller ikke på universitetet har noen bygg blitt oppkalt etter han

Martin

07.03.2006 kl.18:54

Enig.Vi kan være utrolig takknemlig for at vi har Trond Mohn! =)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits