Serbere vil ikke se film om voldtekter

Når amrikanerene kom inn å befridde fangene i konsentrasjonsleirene ble de så forbannet at enkelte steder tok de med den lokale befolkning og tvang dem til å se hva som hadde skjedd. Folks evne til totalt gi blaffen skulle straffes, noe som jeg syntes var helt riktig.

For noen dager siden kunne jeg lese dette i en nettavis: Ingen kinoer i den serbiske delen av Bosnia vil vise den prisbelønte bosniske filmen Grbavica om massevoldtekter av kvinner under krigen i Bosnia.
Dette syntes jege r sterkt begklagelig, men her skulle amn gjort som amrikanerene gjorde. Man skkulle tvunget alle skoleelever og mange andre til å se filmen over de overgrepene som de selv lot skje.De skulle fått se hva den presidenten og de militære lederene som de hyllet som helter gjorde.
Overgrepene som ble gjort uten at noen løftet en finger må aldri bli glemt og folk bør bli minnet meget klart på hvorfor det var riktig å gå til krig mot Serbia i utgangspunktet.

http://www.bt.no/utenriks/article249326.ece

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits