Venstre TV

Venstre TV

Haugesund Venstre lager egne såkalte video-podcast, som er TV-program som kan lastes ned fra nettsidene og iTunes Music Store. Du kan laste ned TV-programmene fra Haugesund Venstres hjemmesider, http://www.venstre.no/haugesund.

Programmene er på ca. 3-5 minutter, og i den siste episoden får du Venstres Gunnar Kvassheims reaksjoner på Forvaltningsplanen for nordområdene, som ble lagt fram sist fredag. Det er leder av Haugsund Venstre, Tore Nilsen, som produserer disse videosnuttene. Hittil er det laget 5 programmer, de fleste av dem omhandler lokalpolitikken i Haugesund.

Håper flere gjør dette og andre partier og organisasjoner. Kanskje vi til og emd kunne starte med skikkelige ideologiske debatter partiene i mellom for å heve informasjonen og sakeligheten forhold til dagens debattprogrammer.
Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits