Hagen er en skam for Norge

Enkelte vil nok si hurra for Hagen. Mange syntes sikkert synd på ham også etter at han atter en gang blir angrepet for sine uttalelser. Men jeg må bare personlig si at jeg overhodet ikke synes synd på ham eller synes at han noen gang har hatt rett til å klage på den dekningen media har gitt ham gjennom årene. Han har blitt kraftig kritisert, men hva har han selv bidratt med. Jo da, Hagen er flink og har retoriske evner som mange politikere og folk flest misunner ham. Men gjør det han egentlig til noe offer eller en mann for folket? Gjør dette ham til en leder eller fører som kan representere denne nasjonen? Nei mener jeg. Han er ikke annet enn en kreftsvulst og en skam for dette landet.
I fjor reiste jeg på interrail. På min tur gjennom Belgia kom jeg i snakk med en politisk bevisst amerikaner som hadde registrert Hagen og lurte på hva som egentlig foregikk her i landet. Det samme har jeg lurt på hundrevis av ganger selv. Da jeg gikk inn i politikken for tolv år siden tenkte jeg at jeg skulle finne svaret, men den gang ei. Og med årene har bare mitt sinne økt.
Hagen begynte sitt korstog mot innvandrende med å lese opp et brev om en såkalt muslimsk sammensvergelse mot Norge. Selvfølgelig viste det seg at dette brevet var en forfalskning. Men gikk han ut og tok avstand eller ba om unnskyldning for dette? Nei da, han fortsatte i samme gamle tempo, alenmødre, finnmarkinger, samer osv. Listen kunne jo fortsette i det uendelige. Og går man imot mannen, ja da er sutring av den verste sort. Især hvis du er medlem av partiet, for da risikerer du å bli ekskludert. At man kan klare å vinne såpass mye på et stakkarslighets stempel som den mannen klarer er helt utrolig.
Ja, men ta Frp seriøst da, så de kan vise ansvar. Jo da det hadde gjort seg. Og det har faktisk blitt prøvd. Inngå statsbudsjett- samarbeid med Frp og det tar ikke mange uker før de stikker deg i ryggen. Noe som statsminister Kjell Magne Bondevik smertelig har fått erfare.
Er dette drittslenging om en mann og hans parti? Vel, det får være opp til personen som leser dette. Problemet er at man har latt dette foregå lenge nok. Det inntrykket som er i ferd med å sette seg hos flere og flere utenfor landets grenser, er at Norge ikke er annet enn et egoistisk land full av sytere, når vi i virkeligheten er et av verdens rikeste der folket har blant den høyeste levestandarden i hele verden.
Har vi problemer her i landet? Ja det har vi på enkelte felt. Men hva er den beste måten å løse et problem på. Gå i dialog eller hive enda mer bensin på bålet. Carl I. Hagen gjør som vanlig det sistnevnte, og under levende ords stevne i Bergen for ikke lenge siden viste han det atter igjen. Muslimer er nazister, og de steinkastende ungene på vestbredden og Gaza er ikke noe annet enn et PR- stunt, selvfølgelig for å ramme Israel og kristendommen. Eller Hagen sin oppfatning av den. Dette har selvfølgelig ikke gått ubemerket hen i internasjonale media. Har ikke gapet mellom vesten og den muslimske verden vært dyp nok fra før, graver Hagen det enda dypere.
Hagen er ikke annet enn skam for dette landet. Nå ønsker han i tillegg å bli stortingspresident. Jeg er helt enig med Erna når hun sier at en stortingspresident må være samlende for folket. Hagen bidrar ikke til noe annet enn å skape splittelse og dype sår i steden for å få dem til å gro. Hvis det finnes en gud måtte han aldri la dette skje. Inntil videre skal i hvert fall vi frihetselskere gjøre
Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits