Farvell kong Carl

Carl i Hagen gikk av som frp sin formann i helgen under en seremoni av tårer. Jeg må beklage det faktum at jeg ikke føler noe som helst medfølelse eller nostalgi som folk flest. Men en epoke i norsk politikk er over uten at jeg på noen som helst måte tror at kong Carl kommer til å gi seg med det første. Det er i slike stunder jeg begynner å tenke tilbake på alle minnene jeg har fra mannen gjennom de 13 årene jeg har drevet med politikk pluss alle de tingende som irriterte meg såpass at jeg begynte å engasjere meg. - Dolkingen av partiets liberalist fløy i 94 - Eksklusjonen av alle som ikke har vært enig med sjefen - Opplesning av et brev fra en muslim som ville ta over landet. Nå var brevet falsk viste det seg, noe som ikke så ut til å plage kongen nevneverdig - Utspill mot alenemødre, finmarkinger og alle som ikke er som hans selv definerer som folk flest - Utspillet om at FN sitt klimapanel var en konspirasjon - Uttalelsen han i levende ord der han fremstilte Muhammed som pedofil - Han ukritiske hyllester til George W Bush. - Hans evne til å fremstille seg selv som en missforstått, stakkars mann som alle er ute etter å forfølge. - Hans evne til å gi alle andre skylden fordi FRP ikke har kommet i regjering - Evnene til å endre politiske standpunkter etter vinden. Jeg kunne sikkert ha kommet med utallige ting, men jeg sparer det til en annen gang. Jeg har skrevet om frp i fele innlegg her og på anti-konseravtivt forum som dere kan lese hvis dere vil. Uansett har jeg feiret i helgen, ikke med FRPere, men mange hyggelige mennesker fra flere samfunnslag som ikke er folk flest. Hvorfor?? Fordi de ikke stemmer FRP i likhet med meg.

12 kommentarer

Knut Stian Olsen

07.05.2006 kl.19:48

Mye kan sies om Carl, men det er et faktum at han er en svært dyktig politiker og retoriker. Det kan ingen ta fra ham, selv ikke du Trond, selv om du misliker ham kanskje mer enn de fleste ;O)

Trond

07.05.2006 kl.20:59

Tar ikke det fra ham heller. Selv om man er dyktig retorikker og politikker gjør ikke handlingende og utallesene mer spiselige.

Halftan_T.Ballerud@norgeslangballelagavdelingsørvaranger.no

07.05.2006 kl.23:28

Du sier at Kong Karl har uttalt at Muhammed er pedofil på levende ord møtet. Det har han da aldri sagt så Bevis det? Hvorfor hater du Bush? - hva har han gjort deg?Det du skriver er at du mener Saddam HUssein forsatt skulle voldtatt og undertrykket kvinnene samtidig som han skjærer hodet av kvinnenes mann og barn. Du er for Hussein du!Du kritiserer KOng Karl for å ha kastet ut de mest ekstreme politikerne som Vidar Kleppe, Jan Simonsen, Per Danielsen m.fl. Med dette så forsvarer du altså FRPs innvandringspolitikk.Samtlige politiske anal lytikere og kommentatorer har sagt at Carl er europas dyktigste politiker.Tor Tveiten, kan du fortelle meg hvilken annen poltiker som har bygget et parti fra konkurrs og med 546 stemmer til å bli norges største parti på meninsmålingene, med norges beste partiorg.?Svar meg?

Trond

08.05.2006 kl.00:19

Hei igjen Birger.Når det gjelder Bush, sjekk min blogg anti-konservativt forum. Jeg er imot ham på grunn av den politikk han førrer. jeg mener den skader både Usa og restenn av verden. En verden jeg er en del av.Gjett foresten hvem som sponset krigen og hvem som sponset den samme diktaoren med penger, våpen og etterretningsinnformasjon i åresvis. Tror du vil like svaretNår det gjelder utrensingen av ekstreme bare ler jeg. De samme personene fikk full støtte av hagen i åresvis uten atd et skejdde noe som helst. Det var når Hagen ville gjøre seg lekker for Bondevik. Utrensningene Hagenn har drevet med stiller seg i et merkelig lys når man kaller seg selv som tilhenger av demokrati.t Carl I Hagen er en dyktig politikker sår jeg ingen tvil om. men dyktighet gjør ikke partiet eller politikken han representerer mer spiselig. Hvorvidt Carl har bygd et parti fra grunnen av eler ikke er i denne sammenhengen fullstendig uinntresant.

hervé

08.05.2006 kl.11:00

Jeg tror at Hagen er forresten enn av Le Pen venner, de er dyktige og det ER problemet!

Trond

08.05.2006 kl.11:57

La Pen hart utalt at han er sterk fsdinert av Hagen, hvorvidt de er venenr vet jeg ikke. Dyktige er de begge uten at det redder verden

LaFonso

08.05.2006 kl.14:32

Jeg tror du er litt småforelsket i frp folk jeg Trond.

Martin Sol

08.05.2006 kl.14:42

Det er flere ganger skrevet at Muhammed var pedofil. Dette er begrunnet med hans ekteskapet med Aisha, som ble fullbyrdet da hun var 9 år, og Muhammed selv var over 50 år. Tja, pedofil.... Vet ikke hva du ellers bør si når en mann på over 50 åring har sex med en 9 åring jeg....

Trond

08.05.2006 kl.15:45

LaFonso: Finnes mange hyggelige frprere bare lite hyggelig politikk.Martin: Stpår det skrevet at fyuren hadde sex med barn?? Gifte bortr yngre menneskerr er en tradisjon man har brukt også i vesten i lang peiode for å lage alli8anser av ulik sort.

Conad

08.05.2006 kl.17:17

Hervé: Blink!

Mathias

01.06.2006 kl.22:08

Ja du har mange saftige innlegg mot Carl I. Hagen og Frp, du burde sammenfatte disse innleggene i ett innlegg, også sende det til BA, de tar imot slikt. Men husk å få lest korrektur før du sender det. Et slikt hadde jo skapt litt balluba i leserinnleggene i BA.

Trond

01.06.2006 kl.23:23

Tja jeg har sendt en del innlegg til avisene før om Carll i Hagen. Fremover kommer jeg til å prioritere en del andre politiske områder enn å gå runt å ta han hele tiden. Men jeg skal kjøre mer mot FRP, bare vent å se.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits