Menneske. Sov videre


Jeg ble så inspirert av denne posten Menneske: VÅKN OPP! her at jeg måtte skrive min egen versjon.

Hvert 4. sekund dør et menneske av sult, og sultrelaterte lidelser.
På en måte er dette en alvorlig sak, men pytt, husk at denne uken er det tilbud på pølsemeny på Narvesen og lavkaloripølser med kylling på 7eleven., så vi trenger ikke å bekymre oss. Skulle det bli streik er det alltid viktig å huske på at man nå kan kjøpe dobbel pakninger med Grandisoa så vi er sikret.

Verden har blitt mindre, i den forstand at vi er forbundet via teknologien, som bringer oss nyhetene, fra alle verdens kanter med det samme de har funnet sted. Der forblir matlysten vår enda mer ødelagt enn det den allerede er. Tak og pris har jeg en flaske rødvin og en fjernkontroll pluss mange herlige piller i medisinskapet slik at jeg kan smile i timevis uten stans. Men skulle det være utelukket kan man jo trøste seg med at NRK har droppet nyhetene under streiken og det finnes noe som heter dvd spiller.
Snart er VM også så da slipper vi å tenke enda mer.


Akkurat nå er det alvorlig tørke i Sør-Afrika
Jaja sånn går det når man ikke hamster nok øl. Gjør som folk flest ta lange bilturer og skaff dere masse billig flesk og alkohol. Dere kan i tillegg glede deres naboland med å oppførere dere som en gjeng bavianer. For husk i utlandet er alt lovelig.

I gjennomsnitt er 365 barn blitt drept i krig hver dag de siste 15 årene. I tillegg kommer alle de som er blitt skadet, har måttet flykte hjemmefra eller mistet medlemmer av familien. Hva så??
Norge tjener milliarder på våpen hvert eneste år, man kan vel ikke forlange at vi skal tape de pengene. Vi har jo ikke skikkelige utbygde veier, de eldre sulter konstant igjen og i tillegg må vi bruke masse dyr bensin for å kjøre langt for å få oss dyrebar alkohol slik at vi kan glemme hvor vondt vi har det.

Akkurat nå holder Jordens økologiske balanse på å briste.
Jajaja den har vi hørt før. Hvis flere barn blir blåst i stykker i krig og slut og aids sprer seg nok vil ikke dette være problem. Mindre mennesker, mer biff på tallerkenen til oss og mindre dårlig miljø.

La oss glemme alt, fyr opp jointen, stem Bush, knell for Carl I Hagen, krev din rett og gi blaffen. Men hver så snill bli kvitt bilde av disse ungene med oppblåst mage i avisen de får meg til å kaste opp burgeren min.

4 kommentarer

Mikael

07.06.2006 kl.15:32

Jeg ble tispet av noen venstrevenner om dere venstreliberale sin webblogg.Venstre er dummsnille når det gjelder asylpotitikk og innvandrerspørsmål.Dette opplevde jeg på flyet fra oslo til bergen i går aften:En tommskalling med indisk/pakistansk utseende stod og så på meg i gangen når flyet hadde landet med noen digre brune og tomme øyner. Bak meg satt det en med samme utseende. Han kikket tomt bakover når jeg tok ut vesken med dokumenter fra hattehyllen i cabinen. Han stod og så tomt på meg med disse store øynene som man kunne se rett gjennom. En kvinne med veldreide former stod også i gangen, hun var norsk (selvsagt) han kikket på dama og siklet rundt munnen. Han gjorde runke tegn bak dama til sin kamerat lenger baki flyet....osv. osv.Da jeg skulle betale parkeringsbilletten på Flesland merket jeg at lommeboken min var borte....Hvem tror du hadde tatt den?

Trond

07.06.2006 kl.19:16

Allibaba og de førti røverene.

jador

08.06.2006 kl.00:19

Hei, godt skrevet. Du drar det enda lenger,hehe..burde ikke le..men det er jo tragikomisk hvordan verden har blitt. Har kikket raskt gjennom bloggen din, liker det jeg ser:)

Trond

08.06.2006 kl.00:37

Hehhe jeg gjorde nok det. Men jeg tro de fleste skjønner poenget mitt.God blogg du også har foresten. Blogg on.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits