Frp-gransking først om flere uker

Først nå, tre uker etter at Oslo ligningskontor varslet full gransking av Frps stortingsgruppe, lover Frp-formann Siv Jensen at ligningskontoret skal få gjennomføre fullt bokettersyn.

Her er partiet for folk flest.Beklager vi  i FRP har tatt sommerferie så dere får komme å etterforske ventuelle lovbrudd. Hadde gjort seg hvis all som var beskyldt for lovbrud kunne ha det slikt.. Men nå er jo ikke andre personer under misstanke som folk flest. 8 kommentarer

Adolph

07.07.2006 kl.20:48

Det er jo alltid greit å la sine egne regnskapsfolk gå gjennom regnskapet før bokettersyn, vet du. Såpass man får ryddet litt opp, og gjøre jobben enklere for ligningsjudasene (jepp, de knegule stempelapene ga meg faen ta restskatt i år og. Forbannet svineri.) Jeg antar at Siv har blitt grundig kurset i kreativt bokholderi av the Rockefeller Foundation, siden hun var på skolen deres i Canada i år.Den dama, rettelse, kjerringa, må bort.

Trond

07.07.2006 kl.23:45

Blir du kvitt den kjeringa, får du bare en ny en som tar hennes sted. Lurer på faktisk hva som skal til før folk begynner å tvile på det partiet eller ikke minst stiller alvorlige spørsmå. Trodde det var bare Italia som hadde slike problemer.

Øyvind, Mechelen

08.07.2006 kl.00:46

Det kan ikke tenkes at restskatten mer er ett resultat av at du selv har regnet feil enn av at likningsfolkene har regnet riktig, Adolph? Det som skal, Trond, er at FrP kommer i regjering. Det hjalp i Nederland.

Trond

08.07.2006 kl.01:11

Sammenligner du Nederlanske D 66 med FRP??Kanskje de er litt like, emn D66 har en fordel i mottsettning til FRP. De har venner. Deretter kan du stille deg spørmålet hvorfor har ikke frp noen??Å lurer du på det kan du sjekke de andre innelggene jeg har skrevet om frp.

Adolph

09.07.2006 kl.08:28

Trond, er uenig der. dette Bilderbergsvineriet er siste sort. Heller en egoistisk Carl I enn en Siv Rckefeller, og det er hun nå. For hun har faen ikke guts til å stå i mot, ryggrad har hun aldri hatt.Og Øyvind, min restskatt er et årlig problem, vi blir ikke enige om hvor jeg egentlig bor. De gir seg til slutt, jeg får tilbake pengene, men tiden jeg har brukt på dette pisset får jeg aldri igjen.

Trond

09.07.2006 kl.12:38

For min del ønsker jeg ingen av dem. Søppel begge to.

MAX ANUS

24.07.2006 kl.19:02

Du skriver at Siv Jensen og Carl I. Hagen er søppel begge to. Det er da jeg lurer på, hvordan vil du som miljøforkjemper forholdet deg til disse personene.,1, Vil du skrote dem for så å gjenvinne dem?2. Vil du behandle dem som spesialavfall?3. Ved å kaste dem på dynga, vil ikke dette forrurense naturen, evt. føre til omfattende miljøødeleggelser?Hilsen Max AnusProffessor.

Trond

25.07.2006 kl.12:44

Behandle dem som spesialavfall.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits