Kanskje et farvel

Ja det høres drastisk ut og enkelte vil vel heller ikke sørge over det. Jeg vurderer seriøst å kutte ut bloggingen for godt, ikke fordi mitt engasjement har stoppet blitt mindre , men på grunn av mine evner innfor rettskriving. Jeg sliter med dysleksi, noe som er et rent helvete i perioder. For dem som lurer har det faktisk ingenting med intelligens å gjøre. Det er slitsomt og lite morsomt. Jeg elsker å skrive, men nå har jeg fullstendig mistet motivasjonen. Foreløpig vil jeg ta en pause å evaluere det hele, så får jeg se om jeg gidder å fortsette eller ikke.

13 kommentarer

Thomas

07.11.2005 kl.16:44

Jeg har absolutt ingen problemer med å forstå hva du skriver. Bare så det er sagt.

Ragnhild

07.11.2005 kl.18:16

Det er dumt hvis dysleksien din skal få deg til å slutte å gjøre noe du liker så godt. Jeg synes dessuten at det ikke er noe problem å forstå det du skriver; jeg har flere høner å plukke med dem som mener punktom og storbokstav er blitt umoderne. :-)

pr0nin

07.11.2005 kl.21:02

Dysleksi er kjipe greier, særlig når man faktisk liker det å skrive. Har selv testet LingDys som er et program man kan koble sammen med Word (nå også OpenOffice og muligens flere). Det fungerer kjempebra og er i stand til å rette ganske grove feil (sett i forhold til stavekontrollen i Word).Du kan finne LingDys her: http://www.lingit.no(Jeg har ingen kobling til Lingit, er kun fornøyd bruker :)

Drusilla

07.11.2005 kl.22:49

Keep on blogging in the free world, man!

Erlend Sand

08.11.2005 kl.03:54

Selv har jeg også dyselksi Trond, og problemer med grammatiken. Har ikke hørt om det programet pronin nevner, men skal ta å titte litt på det nå.Men min oppfordring er klar:Vi trenger Tveiten på nettet.(og Tveiten trenger nettet?)Så keep on blogging!Liberal hislenErlend-dyselektiker med skrivefeil og tiltrang til liberalisme.

Jan Eivind

08.11.2005 kl.07:30

Må'ke stoppe....

- O.

08.11.2005 kl.11:29

Eh, hvis det er noen som ikke forstår hva du skriver på grunn av noen feil, så er de uansett for dumme til å få noe ut av det rent innholdsmessige. Noe annet er det imidlertid at vi som alltid påpeker skrivefeil og slikt antagelig bør ta oss en del sammen - men vi mener det i hvert fall ikke vondt, det kan jeg love.

Erik Strand

08.11.2005 kl.13:49

Som flere muligens husker, var der noen som skrev innlegg på Talerstolen om at Dag Hiåsen skrev så lange og tunge innlegg. For enkelte så det ut til å være viktigere enn innholdet. Slik må man heve seg over, og heldigvis fortsatte Hiåsen å skrive om stat i staten-klanens ugjerninger - på Talerstolen. Ikke gi deg du heller.

Theodor

08.11.2005 kl.19:35

Hold gjerne fram med "vanlig" blogging, men som et konstruktivt forslag vil jeg jo fremme audioblogging - podcasting eller kall det hva du vil - som et mulig alternativ.

Knut Stian Olsen

08.11.2005 kl.20:23

Ikke gi deg Trond... Dette er jo en av mine favorittblogger....:o)

Gerd

10.11.2005 kl.00:16

Hei. Sier det samme som de andre: Ikke gi deg! :) Du skriver veldig mye bra og interessant her. Håper du forsetter med blogginga :)

Sturla

11.11.2005 kl.01:31

Er ikke enig med politikken din, men har selv hatt dysleksi, så du har min sympati. Poenget mitt er at den eneste måten å bli kvitt dysleksien er å skrive mye. Orddelingsfeil er det flest av, og de forsvinner snart. Det gjelder bare å stole på seg selv om at det skrives som et ord.Et opplegg for behandling av dysleksi. Et dysleksibehandlingsopplegg... (skriving:)Behøver du oppmuntring, kan du gå tilbake å se på de første bloggene du skrev. Jeg er helt sikker på at de inneholder flere feil enn dine siste. Fortsett!

Atle Johan Lövaas

03.01.2008 kl.00:46

Ikke gi deg, få deg en korrekturleser. Jeg leser gjerne korrektur for deg. Jeg ser dine feil umiddelbart, men jeg ser gjerne ikke mine egne. Slik er det bare. Selv har jeg slitt med dysleksi i 50 år og kunne vel värt äresmedlem i Dyselektrikerforbundet. Stå på! Ikke gi deg.Atle

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits