Muslimene slår pinsevennene

Bergen Moske kan for første gang skilte med flere medlemmer enn Pinsekirken Tabernakelet. Dermed utgjør muslimene Hordalands nest største trossamfunn

Denne nyehten bringe jeg dere før FRP, demokratene eller en av de religiøse sektlederene som Envald Flåten og Jan Åge Torp pisker opp stemmningen. Opps jeg glemte jo at guds utvalgte Envald Flåten har overtatt min plass i arbeidsledighets køen.
Men å til saken av hva som snart kommer til å bli den store ioverskriften. Muslimene er nå størt i Bergen, Bergen blir avkristnet, islamsk tortur styre osv osv. I Guds pg det norske folk sitt navn blir alle ord i synonym ordboken heftig brukt.
Tallenes talle er riktige, men sier de alt?? Største trosamfunn er ikke det samme om største religion. Blandt de kristne er det delt opp i romersk katolske, gresk katolske, statskirke pluss en rekke andre lutherianske og diverse sekter som der ledere tror de er utvalgt av Gud.
Kristne er fortsatt meget større, men i mottsettning til muslimer ser de aldri ut å kunne samle seg. Uannsett så vil nok statestikken missbrukes til det den er verdt. Slike r verden desverre.

10 kommentarer

Martin

07.12.2006 kl.04:27

"Kristne er fortsatt meget større, men i mottsettning til muslimer ser de aldri ut å kunne samle seg."lol?..

Birger Senås

07.12.2006 kl.17:05

Hei min gode venn Trond :-) Hadde ikke planer om å besøke bloggen din mer, dette blir absolutt den siste gangen, da jeg fra nå av skal bruke all min dyrbare tid på å drive valgkamp for Norges beste og strøste parti FRP. Har nå ligget en god uke i høydetrening i Strømstad i Sverige, og spist meg opp på pølser, og drukket avgiftsfri diesel, oppss..brennevin og vanlig vin. Så nå er formen på topp og matchvekten på plass.Så til overskriften "MUSLIMENE SLÅR PINSEVENNENE" Ja, det er jaggu sant, ikke bare slår de, men de bruker også bomer, kviner og annet våpen i sin kamp mot kristne og kristendommen...Jeg satt på en pub i Strømstad dessverrere på mandagskvelden da dokumentaren om naive nordmenn på Reaktor på TV2 gikk, regner med at både knoll og tott, alias Trond og Matthias satte kaffen fast i halsen da de så programmet. Jeg legger merke til at Trond har latt være å kommentere programmet om naive nordmenn på sine bloggsider.Til slutt, jeg takker ja til kaffeinnvitten i venstres valgkampbod på Torgalmenningen til høsten, jeg antar det var en vennligsinnet invitasjon fra Venstretoppen Trond og ikke pga. at han har fått tilgang på Plutonion fra det russiske venstreparti :-) og dermed på bakgrunn av dette innviterer meg på kaffe.

Trond

07.12.2006 kl.17:16

Jaså Bjarne Larsen er det det du har tenkt deg. Ja Bjarne jeg vet hvem du er. Med din kommentar om muslimer setter du deg i den gode gamle nasjonalistisk tradisjonen som FRP er så kjent for.Utrolig hvor kristne frpere plutselig har blitt. Det at jeg ikke ommenterer programet har med det at jeg ikke så proogrametutenom de siste fem minnutene. Jeg vet atd et er slikt frp driver med kritikk nemlig å ta et lite fragment å bygge hele sin kritikk på, men ikke her i Venstre. Det russiske søsterpartiet vårt heter foresten Jabloko og blir i disse dager forfulgt av rusiske myndigheter i likhet med alle Putin sine motstandere. Putin driver litt av en autoritær stil som eks frpere burde kjenne seg igjen i.

Martin

07.12.2006 kl.17:33

Trond..det er helt greit å si at kristenfolket verden rundt er splittet og delt opp i mange ulike trossamfunn og menigheter. Men vi går da ikke rundt å prøver å ta livet av hverandre slik vi ser at sunni- og shia-muslimene gjør i flere land. Som f.eks Irak idag.Jeg vil også legge til at selv om jeg selv går i en frimenighet med et konservativt bibelsyn og sin egen stil, så vil ikke det automatisk si at andre menigheter som har fokus på andre ting har mer feil eller mer rett enn det "min" menighet har.

Trond

07.12.2006 kl.17:40

Hallo kristenfolket har i århundrer startet den ene jævige krigen mot hverandre etter den andre. Hadde det ikke vært for at folk her i Eurpopåa til slutt ble å utmattet at det tok lutt. Det er ikke så lenge siden en viss herrens motstandshær drepte et meget stort antallpluss hatet de nører opp i på en delt felt så har de ikke stort å skryte av. Pluss på angrep på abortklinikker pluss pluss.Men hav kommentaren din har med innlegget å gjøre sliter jeg me då forstå. Jeg kan heller ikke se at det er en væpnet konflikt mellom sunier og shiaer i norge, gjør du??

Martin

08.12.2006 kl.01:45

Til Trond: Poenget mitt er at kristne er faktisk ikke så splittet som muslimene er idag. Vi var en gang det men er ikke det nå lenger.

z

08.12.2006 kl.17:01

Dere kristne er ikke så fryktelig mye bedre enn muslimene. Det er nok av konservative kristne som klart og tydelig mener at andre kristne enn deres sekt har mindre sjanse for frelse. Det er jo en bevegelse innfor div. konservative og evangelistiske kristne i USA som går inn for at katolikker ikke skal regnes som kristne, men hedninger.Og kristne dreper forsatt hedninger og andre kristne i Afrika, men jeg antar ut i fra ditt livssyn så er de bare dumme negere som ikke vet hva kristendom er og at ditt bestemte vestlige protestantiske livssyn er det samme som Jesus hadde.Du kan uansett ikke nekte for at bibelen er full av oppfordringer til å drepe.

Martin

08.12.2006 kl.18:40

Til Z: Bibelen oppfordrer ikke til å drepe nei. Du kan si den løgnen så mye du bare vil men den blir ikke mer sann av den grunn. Jesus drepte ikke, skadet ikke og tok total avstand fra det. Ja, det finnes fortsatt kristne som dreper idag...små geriljagrupper i Afrika osv. Og de streber ikke etter å få Jesu sinnelag.

z

08.12.2006 kl.18:55

Evangeliet etter Matteus 10:34 Tro ikke at jeg er kommet for å bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for å bringe fred, men sverd.Evangeliet etter Lukas 19:27 Men disse fiendene mine, som ikke ville ha meg til konge, dem skal dere føre hit og hogge dem ned foran øynene på meg!'» Apostlenes gjerninger 3:23 Hver og en som ikke hører på denne profeten, skal utryddes av folket.'Og det er bare toppen av isfjellet.

Mathias

08.12.2006 kl.20:38

Kristne ikke splittet????Hva med katolikkene, gresk ortodoxe, armensk ortodokse, russisk ortodokse, pietister, lutherianere, calvinister osv. Kaller man ikke dette splittelse, vet ikke jeg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits