Venstre sine 100 år

Venstre sine 100 år

En viktig bok å få med seg om partiet som skapte det vi i Norge dag tenker på som demokrati. Selv om det smalt meget hardt i 1972 og partiet tok sin stund førd et kom tilbake, er combacket nå et faktum. Dagens politiske vikelighet viser at at Norge trenger et skikkelig liberalt part som Venstre
 Boken kom ut på 80 tallet, men er ikke mindre bra av den grunn. Anbefalles for alle politiske og historiske inntreserte.

21 kommentarer

birgeren

07.12.2006 kl.17:15

jeg skal jammen meg kjøpe noen eksemplarer av denne boken til bruk på utedassen på hytta. Partiprogrammet til Venstre ble brukt sist..........Det er jo klart at venstre også må ha en bok å skryte av.... trodde ikke det gikk ann å trykke så lave opplag som denne boken må ha jeg.... Nei, takker meg til boka om Siv Jensen, Eli Hagen og den tilkomne boken til vår alles kjære Carl Ivar. :-)Da får jeg begynne å lesse ut av bilen, varer fra sverige, flesk, kjøttbullar, skinkebokser, brennevin, bacon, pornofilmer, øl, osv.

Trond

07.12.2006 kl.17:20

Jaså brukte du venstres løpesedler som dasspapir?? De er laget på meget hardt papir, mn kanskje du liker å ha harde ting i rompa. Eller bare at du er frustert over at du aldri får det å hardt papair er den eneste løsningenHvis du skaffer deg boken ka du godt bruke en lapp som du kan legge i boken så du lipper å lese så mye på engang. God og inntligent politikk kombinert med historie forstår jeg kan bli for vanskelig for enkelte frpere å få med seg. Så ta en pause for hver side du så ikke hodet ditt koker over. Hyggelig å se hva Eli sin bok gjør for meningsmålingende til FRP.

Cypherus

07.12.2006 kl.18:50

Voksen som alltid, Trond. Noe grunn til at du synker så lavt som til personangrep bare fordi noen ikke stemmer venstre? Jeg vet ikke hvordan det er med dere venstrenissene, men vi på den blå siden har planer for livet og ønsker suksess, noe tydeligvis ikke dere ønsker siden dere vil skatte oss slik at vi kan betale for alle samfunnstaperene som dere liker så godt og klemme."God og inntligent politikk kombinert med historie forstår jeg kan bli for vanskelig for enkelte frpere å få med seg."

Trond

08.12.2006 kl.02:02

Har du lest alle disse kommentarene Birger, max, Bjarne og de 100 andre nickene han bruker har kommet med??Men selvfølgelig og ta tilbake er personangrep eller hva?? Sjekk fakta før du åpner kjeften din.

Trond

08.12.2006 kl.13:14

Opp Matihas der tok du feil. Venstre ble dannet i 1884 opå riksplan. Men de første lagene begynte å bli dannet allerede i 1883-Det stemmer det andre du sier. derfor har jeg både Gerhardsen, Jo Benkow, Clinton osv osv i bokhyllen min om veter på å bli lest. jaså så Bjrne har vært på farta flere steder?? jaja så pass mye for gentelmann valgkamp.

Mathias

08.12.2006 kl.16:25

Jo, det var vel i 1884, før parlamentarismen ble innført i 1887 eller noe slikt. Den som trakasserte denne Øritsland, titulerte seg flere ganger som Bjarne. Kanskje er det en sammenheng.

Trond

08.12.2006 kl.16:35

Kanskje dete r det, men men han har lite innjurerende kraft.Liker det ikke Mattihas, men må rette deg en gang til beklager. Parlementarismen ble innført i 1885.

Cypherus

08.12.2006 kl.20:32

I Norge ble parlamentarismen gradvis innført av Venstre i 1884. Og Trond, jeg gidder da så absolutt ikke sitte å lese gjennom alle innleggene i bloggen din før jeg skriver noe. Har du noe i mot at folk ikke orker og ta seg tid til dette, så får du skrive en beskjed om det før kommentar feltet, eller fjerne det helt. Tenk selv før du åpner kjeften din.

Mathias

08.12.2006 kl.20:35

1884! Er vel det korrekte, samme år som Venstre ble grunnlagt.

Trond

09.12.2006 kl.02:45

Kj're Cypherus. Denne jarne fyren har konstant drevet med drittsleninging og latterliggj;ring her i over et år. så komemr du pkustselig fra intet og kritiserer meg fior personkritikk av fyren. Ja da børd u faktisk vite hva som er bakgrunn for kommentaren. Rettere sagt ikke bare tenk før du åpner kjeften, lær deg å bruke det du har mellom ørene også.

Cypherus

09.12.2006 kl.13:37

Utifra dine tidligere innlegg, måten du skriver på, måten du kristiserer folk og ikke minst oppførselen din.. så vil jeg nå mye heller påstå det er DU som trenger å spisse det du har mellom ørene. Så kom ikke her og tøff deg over internett, din lille sosialist taper.

Trond

09.12.2006 kl.14:34

Sl[ opp p[ ordet s i ordboken f;r du snakker småen. Eller kanskje skaff deg litt utdannelse. Lær deg også hvordan du skal kritisere. Da gjelder det å sette seg litt inn i før man utaler seg. Det finnes kurs som kan hjelpe deg med slikt. Spør mammaen diun hun hjelepr deg sikkert.

Mathias

09.12.2006 kl.17:43

Cypherus! Er det Birger alias Max Anus alias Hasse alias Bjarne alias Jonny og alias gud vet hva som slåt til igjen? Gå hjem å vogg!

Mathias

09.12.2006 kl.17:45

Cypherus! Er det Birger alias Max Anus alias Hasse alias Bjarne alias Jonny og alias gud vet hva som slåt til igjen? Gå hjem å vogg!

Cypherus

09.12.2006 kl.20:19

Haha, Trond! Trenger jeg en utdannelse? Jeg vet iallefall at S ikke er et ord. Jeg tror ikke noen mann i verden ville satt seg inn i og lese en hel blogg før man skriver en kommentar, men du skal vel motbevise meg feil? Mathias: ehh, ja!

Trond

09.12.2006 kl.23:49

Birger, max bjrane eller hva du en kaller deg. nå er du utestengt. et år får være nok

Birger Senås

10.12.2006 kl.21:35

Til Trond og Mathias. Jeg er for lengst ferdig med å bruke tid på og skrive på din Blogg Trond. Jeg har oppnådd det jeg ville med å fremprovosere en debatt på til dels usakelig nivå til tider, og dere har gått i fella gang på gang...men la det ligge nå, frem til valgkampen begynner for fult.Jeg står ikke bak nicknavnet Cypherus, og kjenner heller ikke til personen som står bak den. Som du vet Trond, så har jeg ALDRI gjort narr av at du har en del skrivefeil, noe denne Cypherus gjør. Jeg har også berømmet deg ved flere annledningner, både når det gjelder nominasjonen til venstre og når det gjelder din innsats som politisk blogger. Dette vet du.Jeg har heller ikke kjennskap til denne Bjarne, som du har omtalt og som bla. har plaget denne høyremannen som Mathias nevner. Jeg har sjekket dette navnet og ser han har adresse til Laksevåg, noe jeg også har. Når jeg står på en FRP liste så er det i en kommune i en annen landsel.Så slutt å misstenke meg for å stå bak flere navn på denne bloggen heretter, jeg har oppnådd det jeg ville Trond, for lengst. Men for all del lykke til videre! syns du er flink jeg.

Mathias

10.12.2006 kl.22:29

Hvorfor kommer Cypherus med et bekreftende "eh ja" på mitt spørsmål om du at Birger og Max Anus, samt Bjarne og Jonny er den samme som plaget denne Øritsland? Eller er dette "eh, ja" en semantisk feiltolkning, noe jeg tviler på så sant ikke du Birger alias Max Anus fremstår med navn og bilde og at denne Cypherus gjør det samme. Uansett hvor fin nekrolog du prøver å skriver, du blir ikke trodd. At du skal stå på liste et annet sted i landet, formodelig Østlandet, og være bosatt i Bergen; den kjøper jeg ikke. At du har bodd i Sverige har jeg liten tro på, dette er bare din idiotiske retorikk. Dersom Sverige er det paradiset du mener det er, så flytt. Den gjennomsnittlige IQen i Norge vil gå betraktelig opp dersom du flytter. Summa sumarum; VI TROR DEG IKKE BIRGER eller hva du heter. Bevis det du hevder.

Mathias

11.12.2006 kl.08:58

Til Birgeren for annen gang! Hvilke felle er det du snakker om vi har gått i?, det er vel heller du har gått i den fellen at du er blitt presset opp i et hjørne så kraftig at du har manglet fullstendig motargumenter og har da måtte forholde deg taus, som f.eks. hva menes med "å redusere overføringer til private" i Frps program og det er visst ingen i Frp som vi svare på dette, da jeg sendte en mail til de. Så din utfordring fremover blir å svare på dette enkle spørsmålet. Problemet er at sannheten bak dette spørsmålet er ingen vinnersak for Frp da mange av Frps velger mottar akkurat slike "overføringer til private", med unntak av studiestøtte. .

Cypherus

11.12.2006 kl.19:20

Hvorfor tror dere jeg er en eller annen Birger? Hvis dere samler sammen IQ'en deres, så kanskje dere klarer og trykke på linken ved navnet mitt, gå inn på min blogg og lese om meg! Vil dere ha flere bevis kanskje?

Mathias

11.12.2006 kl.19:58

nei!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits